De beste makelaar in AssenWoonaccent Makelaars Assen, dé beste makelaar in Assen en omgeving

No cure no pay …

In de huidige markt worden woningen op dit moment snel verkocht, daar hoef je van ons geen extra inspanning voor te verwachten. Je wilt echter wel de beste verkoopprijs voor je huis en dat tegen een eerlijke courtage. Wij doen dat net even anders dan andere makelaars in Assen en omgeving.

Wat ons anders maakt? Wij hebben het voor jou op een rijtje gezet:

  • Unieke verkoopformule
  • Vast, laag all-in tarief, dus géén opstart- en promotiekosten
  • No cure no pay
  • NVM makelaar
  • Perfecte woningpresentatie, on- en offline
  • Inclusief aankoopservice


Wil je je huis verkopen of verhuren? Ben je van plan te verhuizen en wil je weten welke mogelijkheden je hebt? Wil je weten wat je huis waard is en heb je daarvoor een waardebepaling of taxatie nodig? Wij helpen je graag.

Ons team staat voor je klaar!

Ons team heeft gedrevenheid hoog in het vaandel! Elke dag alles geven wat we in huis hebben en gaan voor de beste service voor onze klant is voor ons ontzettend belangrijk. Ben je op zoek naar een adviseur die met je meedenkt, je voorziet van deskundig advies en die open staat voor jouw wensen en ideeën?

0 +

huizen in de verkoop

0 +

huizen verkocht afgelopen jaar

0 +

volgers op social media

Wil jij iemand anders blij maken met jouw huis? Verkopen met Woonaccent Assen betekent verkopen tegen een vast, laag all-in tarief. Zo bespaar jij duizenden euro's op je makelaarskosten, maar profiteer je wel van onze full-service dienstverlening.

Meer lezen

Voor het eerst een woning kopen is spannend. Onze aankoopmakelaar helpt je met het vinden van een woning, gaat mee bij een bezichtiging of leest als je wilt alleen even mee met het koopcontract. Hoe jij onze aankoopservice wilt inschakelen, is afhankelijk van jouw situatie.

Meer lezen

Het is bij de koop of verkoop van een huis belangrijk om te weten wat je woning waard is. Voor het afsluiten van een hypotheek, voor de polis van de verzekering en voor de Belastingdienst. Bij ons kun je terecht voor een deskundige taxatie.

Meer lezen

Naast aan- en verkoop kunnen wij je ook helpen met de verhuur van je woning. Woningen in deze omgeving zijn erg in trek. Wij kennen deze markt als geen ander en weten dan ook vast een geschikte huurder te vinden.

Meer lezen

Met Woonaccent Assen kun jij jouw woning stil verkopen. Zo heb je geen drukte van bezichtigingen en intussen peilen wij de interesse in jouw woning. Bovendien verkoop je pas als jij er aan toe bent.

Meer lezen

Woonaccent Assen
Beilerstraat 24
9401PL Assen

Back to top

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct