Verhuurmakelaar Assen

Naast aan- en verkoop kunnen wij je ook helpen met de verhuur van je woning. Wij nemen graag jouw werk uit handen. Ons professionele team van makelaars staat voor je klaar om jou te helpen met vragen rondom de verhuur van je woning. Voor zowel tijdelijke verhuur als langdurige verhuur ben je bij ons aan het goede adres. Wat jou reden om te verhuren ook is, onze verhuurmakelaar in Assen staat voor je klaar.

Er is een groot aantal objectieve criteria dat van invloed is op de huurprijs, zoals de onderhoudstoestand, aantal vierkante meters en natuurlijk de situering van het pand of appartement, maar uiteindelijk bepaal je als verhuurder zelf de prijs en gaan wij jouw huis onder de aandacht brengen bij potentiële huurders.

Verhuren via Woonaccent Assen

Snel geregeld

Wil je jouw woning snel verhuren? Wil je geen werk hebben van het vinden van de juiste huurder? Met ons uitgebreide netwerk wordt jouw woning sneller verhuurd en wordt leegstand voorkomen.

Optimale opbrengst

We weten alle ins en outs van de huidige markt. Een te hoge prijs heeft een hogere kans op leegstand en een te lage prijs heeft als gevolg het mislopen van inkomsten.

Volledig ontzorgd

Heb jij geen idee waar je moet beginnen of waar je rekening mee moet houden? Van onze verhuurmakelaar ontvang je deskundig advies rond wet- en regelgeving omtrent de verhuur van jouw woning. Wij regelen alles voor je.

Verhuren via een verhuurmakelaar

Waarom je woning verhuren via Woonaccent Assen?

 • Wij hebben gespecialiseerde makelaars voor verhuren
 • Jouw woning komt op uiteraard op funda Assen huur
 • Wij kennen de mensen in onze omgeving en zij kennen ons
 • Wij nemen altijd een strenge screening af van huurders (NVM Woontoets)
 • Na de verhuur kunnen wij het gehele beheer uit handen nemen

Wij zijn al twintig jaar specialist in regio Assen. Wij kennen alle ins en outs van dit gebied en weten wat er speelt. Met jarenlange ervaring staan wij voor je klaar. Al onze medewerkers zijn op de hoogte van de onze klanten en de bijbehorende situatie.

  Ben je benieuwd naar ons actuele aanbod huurwoningen? Bekijk ze alvast op de pagina met ons woningaanbod. Bij ons kunnen zowel particulieren als professionals huren in de omgeving van Assen. Wij zijn er voor iedereen. Ons gevarieerde aanbod bevat diverse woningen in de hele regio en in elke prijsklasse. Voor elke wens is er een keuze. Wij bieden huurwoningen aan, verhuren woningen voor jou en verzorgen het beheer. Onze Woonaccent makelaars kunnen je voorzien van een passend advies.

  Zo heb je altijd de beste opties om een woning te huren in Assen. Kijk rond op onze website en neem gerust contact met ons op als je meer informatie wenst over huren in Assen. Staat jouw woning hier binnenkort ook tussen?

  Meteen een afspraak maken?

  Bel met onze makelaar Wouter

  Onze verhuurmakelaar Wouter staat voor je klaar. Bel gerust voor het inplannen van een afspraak.

  Dit vinden onze klanten

  9.0

  Dhr. Lee Robin Mooi

  Venestraat 242 01 jul. 2021

  Woonaccent makelaars Assen is een fijn makelaarskantoor. De heer Middel heeft ons goed en geduldig begeleid in het verkoopproces van onze woning. Wij hebben op al onze vragen tijdens dit proces van de...

  7.3

  Onbekend

  Woerdes 6 17 jun. 2021

  De makelaar werkt met een webbased systeem, wat op zich redelijk werkt maar dit systeem is niet heel flexibel als er wat extra aan toegevoegd moet worden wat niet standaard is. In sommige gevallen was...

  10

  Ina luehof

  19 mei 2021

  Prima verlopen de hele procedure. Van kijken tot huren en de hele digitale afhandeling vriendelijk en behulpzaam.

  10

  Richard Van Tricht

  19 apr. 2021

  Wij hebben een top service en samenwerking met woonaccent Assen gehad bij de verkoop van ons huis. De prijs/kwaliteit verhouding is dik in orde. Wouter en collega's: Dank en ga zo door.

  8.0

  Mevr. Marie Louise Fietje

  Beunheugte 11 14 apr. 2021

  Het contact was goed. Er zijn duidelijke afspraken gemaakt. Makelaar heeft voldaan aan onze wensen. Kortom prima makelaar!

  9.8

  Sieb Hazenberg

  Mjûmster Wei 30 10 mrt. 2021

  Kon niet beter helemaal goed kon ik vind die 100 characters onzin maar ik ga maar door anders wordt dit kennelijk niet verstuurd

  10

  Onbekend

  10 mrt. 2021

  Goede advisering en korte communicatielijnen. Door de mooie presentatie veel kijkers. Tevens een scherpe courtage. Bedankt voor de goede zorgen.

  10

  Fam Aljo

  29 nov. 2020

  Wij zijn zeer tevreden over Woonaccent Makelaars Assen. De makelaar heeft de verkoopprijs van de onze woning goed weten in te schatten en komt op voor het belang van de verkoper. De makelaar heeft...

  10

  Marcel Herlaar

  22 okt. 2020

  Prima, vriendelijk en behulpzaam. Ons huis snel verkocht en zeer goed begeleid voor, tijdens en na het hele proces.

  7.8

  Dhr. Dijkema

  14 aug. 2017

  Goede en kundige makelaar. Niet flexible na reguliere tijden te bereiken. Wordt altijd wel opgevolgd.

  Jouw droomhuis nog niet gevonden?

  Schrijf je in!

  Woonaccent Assen
  Beilerstraat 24
  9401PL Assen

  Back to top

  Wat is mijn huis waard?

  Bereken direct