Verhuurmakelaar Assen en omgevingVerhuurmakelaar Assen

Naast aan- en verkoop kunnen wij je ook helpen met de verhuur van je woning. Wij nemen graag jouw werk uit handen. Ons professionele team van makelaars staat voor je klaar om jou te helpen met vragen rondom de verhuur van je woning. Voor zowel tijdelijke verhuur als langdurige verhuur ben je bij ons aan het goede adres. Wat jou reden om te verhuren ook is, onze verhuurmakelaar in jouw regio staat voor je klaar.

Er is een groot aantal objectieve criteria dat van invloed is op de huurprijs, zoals de onderhoudstoestand, aantal vierkante meters en natuurlijk de situering van het pand of appartement, maar uiteindelijk bepaal je als verhuurder zelf de prijs en gaan wij jouw huis onder de aandacht brengen bij potentiƫle huurders.

Jouw huis verhuren

Snel geregeld
Wil je jouw woning snel verhuren? Wil je geen werk hebben van het vinden van de juiste huurder? Met ons uitgebreide netwerk wordt jouw woning sneller verhuurd en wordt leegstand voorkomen.
Optimale opbrengst
We weten alle ins en outs van de huidige markt. Een te hoge prijs heeft een hogere kans op leegstand en een te lage prijs heeft als gevolg het mislopen van inkomsten.
Volledig ontzorgd
Heb jij geen idee waar je moet beginnen of waar je rekening mee moet houden? Van onze verhuurmakelaar ontvang je deskundig advies rond wet- en regelgeving omtrent de verhuur van jouw woning. Wij regelen alles voor je.

Je huis verhuren van onze Verhuurmakelaar Assen

Waarom je woning verhuren met onze verhuurmakelaar Assen? Dat is simpel:

 • Wij hebben gespecialiseerde makelaars voor verhuren
 • Jouw woning komt op uiteraard op funda - huur
 • Wij kennen de mensen in onze omgeving en zij kennen ons
 • Wij nemen altijd een strenge screening af van huurders (NVM Woontoets)
 • Na de verhuur kunnen wij het gehele beheer uit handen nemen

Wij zijn al twintig jaar specialist in de regio Assen en omstreken. Wij kennen alle ins en outs van dit gebied en weten wat er speelt. Met jarenlange ervaring staan wij voor je klaar. Al onze medewerkers zijn op de hoogte van de onze klanten en de bijbehorende situatie.

  Ben je benieuwd naar ons actuele aanbod huurwoningen? Bekijk ze alvast op de pagina met ons huuraanbod. Bij ons kunnen zowel particulieren als professionals huren in de omgeving. Wij zijn er voor iedereen. Ons gevarieerde aanbod bevat diverse woningen in de hele regio en in elke prijsklasse. Voor elke wens is er een keuze. Wij bieden huurwoningen aan, verhuren woningen voor jou en verzorgen het beheer. Onze Woonaccent makelaars kunnen je voorzien van een passend advies.

  Zo heb je altijd de beste opties om een woning te huren. Kijk rond op onze website en neem gerust contact met ons op als je meer informatie wenst over huren en verhuren. Staat jouw woning hier binnenkort ook tussen?

  Meteen een afspraak maken met onze verhuurmakelaar Assen?

  Bel direct met Wouter

  Onze verhuurmakelaar Wouter staat voor je klaar. Bel gerust voor het inplannen van een afspraak.

  Dit vinden onze klanten

  8.0 Diederik hardonk 11 mei 2024

  De taxatie werd vlot ingepland en uitgevoerd. Communicatie verloopt ook vlekkeloos waardoor het gehele proces snel verloopt met voor ons een positieve afloop.

  10 Erwin de Vries 15 apr. 2024

  Snelle en professionele service!

  8.0 Michel Huisman 26 mrt. 2024

  Prettige samenwerking, snelle communicatie en de taxatierapportage is binnen een acceptabele tijd opgeleverd terwijl we tijdens het proces op de hoogte werden gehouden van de status.

  10 Max Gerrits 15 mrt. 2024

  Goede service voor een scherpe prijs. Taxateur denkt met je mee en kan snel schakelen. Zeer tevreden met de service!

  10 Jeroen Olthof 16 jan. 2024

  Snelle afspraak mogelijk en vlotte afhandeling. Rapport werd snel opgeleverd en ook achteraf nog een wijziging door laten voeren voor toch een bouwdepot was geen enkel probleem. Prijs was ook zeer...

  10 Martijn Blijswijk 03 dec. 2023

  De taxateur was kundig, snel en vriendelijk. We hebben ons rapport op korte termijn ontvangen. Positieve ervaring met Woonaccent Makelaars Assen!

  10 Christina Draaisma 26 okt. 2023

  Geweldige service. Heel snel en accuraat het taxatierapport geleverd. Absolute aanrader deze makelaar

  10 Franciscus Vrieling 24 okt. 2023

  Snelle en Vriendelijke service. Prettige mensen om mee te werken. Taxatie verliep vlekkeloos. Vakbekwaam. Proces van taxatie online te volgen bij elke stap. Aanrader voor uw taxatie. Uitstekende...

  10 Jan spoor 10 mrt. 2023

  Prima taxateurs Net en correct personeel

  10 Pieter Zandbergen 10 mrt. 2023

  Het hele proces is duidelijk uitgelegd. Ook werd ik goed op de hoogte gehouden tijdens de verschillende stappen in het proces. Kosten waren gelijk aan wat vooraf was afgesproken.

  Woonaccent Assen
  Beilerstraat 24
  9401PL Assen

  Back to top

  Wat is mijn huis waard?

  Bereken direct