Full-service
dienstverlening
van A tot ZOnze diensten

Met onze dienstverlening ontzorgen wij je van A tot Z. Wij regelen alles voor je. Bovendien werken wij een vast, laag all-in tarief. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Onze dienstverlening wordt gewaardeerd door onze klanten met een 8,8 en daar zijn wij trots op!

Wil jij iemand anders blij maken met jouw huis? Verkopen met Woonaccent Assen betekent verkopen tegen een vast, laag all-in tarief. Zo bespaar jij duizenden euro's op je makelaarskosten, maar profiteer je wel van onze full-service dienstverlening.

Meer lezen

Benieuwd naar de waarde van jouw huis? Wij komen graag langs om deze te berekenen en je te voorzien van tips voor de verkoop van je huis. Uiteraard is de waardebepaling altijd vrijblijvend.

Meer lezen

Wil je binnen 2 minuten weten wat jouw huis waard is? Bereken het gemakkelijk thuis op de bank of waar je ook maar bent. De waarde-indicatie verschijnt direct in je mailbox.

Meer lezen

Als aankoopmakelaar is het ons doel dat jij je droomhuis vindt én kunt kopen. In deze krappe markt moet je verder kijken dan je neus lang is. Met ons slimme zoeksysteem vinden we de woning die jouw woonwensen vervult.

Meer lezen

Ben jij op zoek naar een huis in Assen en omstreken, maar kun je wel wat hulp gebruiken? Schrijf je in voor onze woonmail. Krijg meteen een mailtje als er een woning wordt toegevoegd in het woningaanbod die voldoet aan jouw wensen.

Meer lezen

Het is bij de koop of verkoop van een huis belangrijk om te weten wat je woning waard is. Voor het afsluiten van een hypotheek, voor de polis van de verzekering en voor de Belastingdienst. Bij ons kun je terecht voor een deskundige taxatie.

Meer lezen

Naast aan- en verkoop kunnen wij je ook helpen met de verhuur van je woning. Woningen in deze omgeving zijn erg in trek. Wij kennen deze markt als geen ander en weten dan ook vast een geschikte huurder te vinden.

Meer lezen

Met Woonaccent Assen kun jij jouw woning stil verkopen. Zo heb je geen drukte van bezichtigingen en intussen peilen wij de interesse in jouw woning. Bovendien verkoop je pas als jij er aan toe bent.

Meer lezen

Bij de koop van je droomhuis speelt een goed hypotheekadvies een enorm belangrijke rol. Financieelaccent zorgt ervoor dat jij het beste advies krijgt.

Meer lezen

Hebben we je overtuigd?

Neem contact op met Anna Ruth

Nieuwgierig naar onze dienstverlening? Onze Office Manager Anna Ruth vertelt je er graag meer over. Zij coördineert alles omtrent de aankoop-, verkoop, taxatie of verhuur van jouw woning. Neem gerust contact op!

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Woonaccent Assen
Beilerstraat 24
9401PL Assen

Back to top

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct