Bespaar op je makelaarHoge kwaliteit tegen een vast, laag all-in tarief

Met onze jarenlange ervaring en kennis van onderhandelingen krijg je de beste prijs voor jouw huis. Wij kennen de markt door en door en ontzorgen je volledig bij de verkoop van je woning. Een gemiddelde makelaar in Assen rekent 1,45% courtage en een bedrag rond de €600,- aan opstart- en promotiekosten (incl. BTW). Deze kosten betaal je bij een makelaardij vaak vooraf. Bij Woonaccent Makelaars Assen bespaar je op een woning van bijvoorbeeld €350.000 euro al een bedrag van €2.841. Je kunt veel geld besparen op je makelaarskosten, terwijl je niets inlevert op kwaliteit. Bovendien werken wij met "no cure, no pay". Je betaalt je woning pas op het moment als wij je huis hebben verkocht.

Hoeveel ga jij besparen op je makelaarskosten?

Tijdens een gratis waardebepaling vertelt onze makelaar je hoeveel jij kan besparen op de verkoop van jouw woning. Wij vertellen je wat je kunt verwachten, zonder verrassingen achteraf. In het gesprek vertellen we je graag meer over:

  • Jouw vaste all-in tarief én je besparing
  • De actuele waarde van jouw huis
  • Onze verkoopstrategie voor jouw huis op basis van je huidige situatie
Bespaar op je Makelaar

Plan direct jouw gratis verkoopadviesgesprek

Bel ons op 0592 - 333 888, stuur een mailtje naar assen@woonaccent.nl of vul onderstaande contactformulier in, dan nemen wij contact met je op.

Woonaccent Assen

Vast, laag all-in tarief
Een complete verkoopdienst met volledige service, maar wel tegen een vast, laag all-in tarief. Zo bespaar je eenvoudig duizenden euro's op je makelaarskosten.
Alles onder één dak
Als enige makelaarskantoor in Assen bieden wij hypotheekadvies aan. Financieelaccent zorgt voor een totaaladvies, voor zowel aankoop, verkoop en het afnemen van een hypotheek.
Regiospecialist
Wij zijn al twintig jaar specialist in regio Assen. Wij kennen alle ins en outs van dit gebied en weten wat er speelt. Met jarenlange ervaring staan wij voor je klaar.

Woonaccent Assen
Beilerstraat 24
9401PL Assen

Back to top

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct