Profiteer van onze acties tijdens de verkoop van jouw huis


Onze acties

Wil jij een huis verkopen of aankopen? Wij hebben een aantal acties die dit traject voordeliger voor je maken. Bekijk onze acties hier.

Totaaladvies

Wil jij profiteren van ons totaaladviespakket? Met onze dienstverlening kunnen wij snel schakelen en zijn de lijntjes kort. Je kunt profiteren van hypotheekadvies én aankoopadvies voor de prijs van één.

Proefverkopen

Wil je jouw huis verkopen? Let dan op, want met onze tijdelijke actie Proefverkopen kun jij onze makelaar gratis uittesten voordat je definitief met ons in zee gaat. Hierdoor loop je geen enkel risico en betaal je alleen bij tevredenheid met onze diensten.

Verthuisbundel

Wil je verhuizen en weet je niet waar te beginnen? Wij zijn je graag van dienst. Maak gebruik van onze Verthuisbundel en combineer onze aan- en verkoopdienstverlening. Dan gaan we samen op zoek naar je nieuwe droomhuis en verkopen wij je huidige woning. Dat is voordelig en vertrouwd verhuizen.

Bekijk onze klantreviews

9.0

Dhr. Lee Robin Mooi

Venestraat 242 01 jul. 2021

Woonaccent makelaars Assen is een fijn makelaarskantoor. De heer Middel heeft ons goed en geduldig begeleid in het verkoopproces van onze woning. Wij hebben op al onze vragen tijdens dit proces van de...

7.3

Onbekend

Woerdes 6 17 jun. 2021

De makelaar werkt met een webbased systeem, wat op zich redelijk werkt maar dit systeem is niet heel flexibel als er wat extra aan toegevoegd moet worden wat niet standaard is. In sommige gevallen was...

10

Ina luehof

19 mei 2021

Prima verlopen de hele procedure. Van kijken tot huren en de hele digitale afhandeling vriendelijk en behulpzaam.

10

Richard Van Tricht

19 apr. 2021

Wij hebben een top service en samenwerking met woonaccent Assen gehad bij de verkoop van ons huis. De prijs/kwaliteit verhouding is dik in orde. Wouter en collega's: Dank en ga zo door.

8.0

Mevr. Marie Louise Fietje

Beunheugte 11 14 apr. 2021

Het contact was goed. Er zijn duidelijke afspraken gemaakt. Makelaar heeft voldaan aan onze wensen. Kortom prima makelaar!

9.8

Sieb Hazenberg

Mjûmster Wei 30 10 mrt. 2021

Kon niet beter helemaal goed kon ik vind die 100 characters onzin maar ik ga maar door anders wordt dit kennelijk niet verstuurd

10

Onbekend

10 mrt. 2021

Goede advisering en korte communicatielijnen. Door de mooie presentatie veel kijkers. Tevens een scherpe courtage. Bedankt voor de goede zorgen.

10

Fam Aljo

29 nov. 2020

Wij zijn zeer tevreden over Woonaccent Makelaars Assen. De makelaar heeft de verkoopprijs van de onze woning goed weten in te schatten en komt op voor het belang van de verkoper. De makelaar heeft...

10

Marcel Herlaar

22 okt. 2020

Prima, vriendelijk en behulpzaam. Ons huis snel verkocht en zeer goed begeleid voor, tijdens en na het hele proces.

7.8

Dhr. Dijkema

14 aug. 2017

Goede en kundige makelaar. Niet flexible na reguliere tijden te bereiken. Wordt altijd wel opgevolgd.

Woonaccent Assen
Beilerstraat 24
9401PL Assen

Back to top

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct