Onze aankoopmakelaar staat voor je klaar!

Met een aankoopmakelaar sta je sterker

Een NVM aankoopmakelaar is als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod en vergroot jouw kansen door zijn/haar netwerk in te zetten. Hij behartigt alleen jouw belangen en weet wat de beste strategie is.

Wij helpen je jouw woonwensen te realiseren

Door middel van een persoonlijk adviesgesprek nemen we jouw situatie onder de loep. Samen kijken we naar jouw woonwensen. Iedere situatie vraagt om een persoonlijk woonplan. Wij gaan graag met je in gesprek.

Vast laag all-in tarief

Bij Woonaccent Assen weet je vooraf precies wat je betaalt. Wij werken met een vast, laag all-in tarief. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

Aankoopmakelaar Assen

Als aankoopmakelaar is het ons doel dat jij je droomhuis vindt én kunt kopen. Dat de huizenmarkt oververhit is, is een ding wat zeker is. Er is veel vraag en maar weinig aanbod. Daar kunnen we niets aan doen, maar we kunnen er wel voor zorgen dat we op het juiste moment vooraan staan. Om zo die kans te kunnen grijpen om jouw droomhuis aan de haak te slaan.

Persoonlijk advies

Net als bij de verkoop kan een huis kopen in de regio Assen ook diverse redenen hebben. De motivatie is afhankelijk van jouw situatie. Iedere situatie vraagt om een persoonlijk woonplan. Wij gaan graag met je in gesprek. Op basis van een woonwensengesprek kunnen wij je verder helpen. Zo weet je zeker dat je een huis gaat kopen dat bij je past.

Waarom een aankoopmakelaar?

Heb jij al vaker achter het net gevist? De kans dat er een leuke woning aan jouw neus voorbij gaat is momenteel groot. De vraag naar woningen is veel groter dan het aanbod. Ook de rente is historisch laag, waardoor koopwoningen enorm populair zijn. Wil jij meer kans van slagen? Met een aankoopmakelaar sta je sterker. Wij vertellen je graag waarom.

Aankoopmakelaar in Assen

 • Onze aankoopmakelaar is als eerste op de hoogte van het woningaanbod in de regio.
 • Hij zit dicht bij het vuur: marktinformatie komt als eerste bij de makelaar binnen, net als welke woningen worden toegevoegd aan het aanbod, nog voordat deze op funda staan.
 • Hij vindt de juiste woning passend bij jouw wensen.
 • Blijft objectief tijdens bezichtigingen.
 • Zorgt voor een succesvolle onderhandeling.
 • Controleert koopcontract op rechtsgeldigheid en volledigheid.
 • Draagt zorg dat alle afspraken zijn nagekomen. Zowel voor als na de overdracht.

De aankoopmakelaar van Assen maakt het verschil tijdens bezichtigingen. Je wordt niet gezien als een ‘zwevende koper’, die delven het onderspit als de verkoper de luxe heeft om te kiezen met wie hij verder wil voor onderhandelingen. Als je met een aankoopmakelaar binnenkomt, ben jij diegene die goed is voorbereid en niet achteraf afhaakt. De verkopende partij kiest vaak voor zekerheid.

  Ik wil gratis aankoopadvies

  Sleutel ontvangen

  Ontzorging van A tot Z

  Natuurlijk gaan wij mee naar bezichtigingen. Als jij de juiste woning hebt gevonden dan doen we er nog een stapje bij: wij gaan voor jou beoordelen of je geen kat in de zak koopt. Wat is de woning waard? Zijn er gebreken, en hoe zit het met het bestemmingsplan? Wij zoeken alles tot op de bodem voor je uit. Ben je na de tweede bezichtiging nog net zo enthousiast? Dan beginnen de onderhandelingen. Zo kijken we niet alleen naar de prijs, maar ook naar de ontbindende voorwaarden en bijzondere clausules. Wij doen dit bijna dagelijks en garanderen voor jou het best haalbare resultaat. Uiteraard hoort ook het controleren van de koopovereenkomst bij de werkzaamheden. Wij zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld, zodat jij met een gerust hart naar de notaris kan.

  Huis kopen in Assen

  Ook jouw persoonlijke situatie is van invloed op de afstemming van de juiste dienst. Hoe graag wil je de woning kopen? Heb jij je eigen woning al verkocht? En heb je de financiering allemaal al geregeld? Heb je overwaarde op je eigen koophuis? Ben je afhankelijk van de financiering van de bank of kan er hoger worden geboden dan de taxatiewaarde omdat je eigen geld inbrengt? Verkopers staan tegenwoordig in een luxe positie waarbij ze kritisch kunnen kijken naar potentiële kopers. Samen kijken we naar hoe we jouw positie als koper kunnen versterken.

  Sta sterker met een aankoopmakelaar

  Wil je meer weten over onze aankoopbegeleiding? Meld je dan nu aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Vul onderstaande formulier in of bel ons gerust op 0592 - 333 888.

  Wat onze klanten vinden:

  9.0

  Dhr. Lee Robin Mooi

  Venestraat 242 01 jul. 2021

  Woonaccent makelaars Assen is een fijn makelaarskantoor. De heer Middel heeft ons goed en geduldig begeleid in het verkoopproces van onze woning. Wij hebben op al onze vragen tijdens dit proces van de...

  7.3

  Onbekend

  Woerdes 6 17 jun. 2021

  De makelaar werkt met een webbased systeem, wat op zich redelijk werkt maar dit systeem is niet heel flexibel als er wat extra aan toegevoegd moet worden wat niet standaard is. In sommige gevallen was...

  10

  Ina luehof

  19 mei 2021

  Prima verlopen de hele procedure. Van kijken tot huren en de hele digitale afhandeling vriendelijk en behulpzaam.

  10

  Richard Van Tricht

  19 apr. 2021

  Wij hebben een top service en samenwerking met woonaccent Assen gehad bij de verkoop van ons huis. De prijs/kwaliteit verhouding is dik in orde. Wouter en collega's: Dank en ga zo door.

  8.0

  Mevr. Marie Louise Fietje

  Beunheugte 11 14 apr. 2021

  Het contact was goed. Er zijn duidelijke afspraken gemaakt. Makelaar heeft voldaan aan onze wensen. Kortom prima makelaar!

  9.8

  Sieb Hazenberg

  Mjûmster Wei 30 10 mrt. 2021

  Kon niet beter helemaal goed kon ik vind die 100 characters onzin maar ik ga maar door anders wordt dit kennelijk niet verstuurd

  10

  Onbekend

  10 mrt. 2021

  Goede advisering en korte communicatielijnen. Door de mooie presentatie veel kijkers. Tevens een scherpe courtage. Bedankt voor de goede zorgen.

  10

  Fam Aljo

  29 nov. 2020

  Wij zijn zeer tevreden over Woonaccent Makelaars Assen. De makelaar heeft de verkoopprijs van de onze woning goed weten in te schatten en komt op voor het belang van de verkoper. De makelaar heeft...

  10

  Marcel Herlaar

  22 okt. 2020

  Prima, vriendelijk en behulpzaam. Ons huis snel verkocht en zeer goed begeleid voor, tijdens en na het hele proces.

  7.8

  Dhr. Dijkema

  14 aug. 2017

  Goede en kundige makelaar. Niet flexible na reguliere tijden te bereiken. Wordt altijd wel opgevolgd.

  Jouw droomhuis nog niet gevonden?

  Schrijf je in!

  Woonaccent Assen
  Beilerstraat 24
  9401PL Assen

  Back to top

  Wat is mijn huis waard?

  Bereken direct