Wij zijn trots op onze beoordelingen en dat laten wij graag aan je zien.



Dit vinden onze klanten

Bij Woonaccent Assen streven wij altijd naar het beste resultaat voor onze klanten. We zetten graag een stapje extra en dit wordt gewaardeerd door onze klanten. We zijn gemiddeld beoordeeld met een 8,8 en daar zijn we trots op! Lees hier onze klantbeoordelingen.

10 Ilse van der Meulen 12 jul. 2024

Taxatierapport nodig? Laat dit vooral door Woonaccent Assen doen. Zeer professioneel, een open communicatie zodat je meteen weet waar je aan toe bent en dit alles tegen een schappelijk tarief....

10 Ruben Bosga 12 jul. 2024

Taxatierapport werd snel opgesteld en ontvangen.

10 Theo Steenekamp 05 jul. 2024

Amazing and quick service.I had a tight timeline to sort out an appraisal and received really quick feedback and assistance.Would highly recommend Woonaccent Makelaars Assen.

8.0 Diederik hardonk 11 mei 2024

De taxatie werd vlot ingepland en uitgevoerd. Communicatie verloopt ook vlekkeloos waardoor het gehele proces snel verloopt met voor ons een positieve afloop.

10 Erwin de Vries 15 apr. 2024

Snelle en professionele service!

8.0 Michel Huisman 26 mrt. 2024

Prettige samenwerking, snelle communicatie en de taxatierapportage is binnen een acceptabele tijd opgeleverd terwijl we tijdens het proces op de hoogte werden gehouden van de status.

10 Max Gerrits 15 mrt. 2024

Goede service voor een scherpe prijs. Taxateur denkt met je mee en kan snel schakelen. Zeer tevreden met de service!

10 Jeroen Olthof 16 jan. 2024

Snelle afspraak mogelijk en vlotte afhandeling. Rapport werd snel opgeleverd en ook achteraf nog een wijziging door laten voeren voor toch een bouwdepot was geen enkel probleem. Prijs was ook zeer...

10 Martijn Blijswijk 03 dec. 2023

De taxateur was kundig, snel en vriendelijk. We hebben ons rapport op korte termijn ontvangen. Positieve ervaring met Woonaccent Makelaars Assen!

Woonaccent Assen
Beilerstraat 24
9401PL Assen

Back to top

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct