Huis verkopen Hooghalen

Woon jij in regio Hooghalen en wil je jouw woning verkopen? Het is begrijpelijk dat je niet weet waar je mee moet beginnen. Woonaccent Assen begeleidt je met een reëel advies van begin tot de daadwerkelijke sleuteloverdracht. Zo wordt de verkoop van jouw huis geheid een succes. Benieuwd hoe we je verder kunnen helpen? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Wij vertellen je graag meer over onze full-service dienstverlening en kijken samen naar jouw situatie.

Wat is mijn huis waard?

Wil jij een woning kopen of je eigen woning verkopen? Wat jouw situatie ook is: inzicht in je eigen financiën is stap 1. Bereken dus eerst wat jouw eigen huis waard is. Heb je misschien een overwaarde op jouw woning? Bereken de waarde van je huis gemakkelijk zelf online. Binnen 2 minuten heb jij het waarderapport in jouw inbox!

Wonen in Hooghalen

Praktische ligging
Hooghalen heeft een centrale ligging in de provincie, waardoor de bereikbaarheid goed is. Per bus is de verbinding met de treinstations van zowel Assen als Beilen snel bereikbaar. Het dorp ligt aan de autosnelweg A28. Daarnaast is het drop opgenomen in het landelijke fietsknooppunten netwerk.
Het witte zand
Aan de noordrand van het dorp ligt een kleine bosgebied 'Het Witte Zand'. Natuurbos, maar van oorsprong een grote zandverstuiving. Midden in het terrein vindt je de restant van de zandverstuiving, waar kinderen heerlijk kunnen spelen.
Hijkerveld
Daarnaast ligt er tussen Hooghalen en Hijken het Hijkerveld, dat bestaat uit heidegronden, vennen, veenrestanten en loofbos. Tevens is hier een schaapskooi, waarbij de herder elke dag om half tien vertrekt met zijn Schoonebekers naar de heide, en de schapen om half vijf weer terugbrengt naar de kooi.

Makelaar Hooghalen

Op zoek naar een woning in regio maar je droomwoning nog niet aan de haak kunnen slaan? Vraag onze aankoopmakelaar Wouter om advies. Door het inschakelen van een aankoopmakelaar sta je sterker tijdens het proces van het aankopen van een woning. Vooral in deze markt wil je meer zekerheid. We werken namelijk in jouw belang en zorgen voor de beste prijs en voorwaarden.

Ben je benieuwd naar ons aanbod koopwoningen in Hooghalen? Wij hebben het overzicht alvast voor je klaargezet.

Bekijk woningaanbod Hooghalen

Aankoopmakelaar Hooghalen

Heb jij eindelijk dé woning waar je naar zocht in Hooghalen en ben je helemaal klaar om de volgende stap te zetten in het koopproces? Dan is dit het moment om een aankoopmakelaar in te schakelen. Onze aankoopmakelaars hebben jarenlange ervaring met aankopen van woningen in de regio.

Taxatie Hooghalen

Ben je nog niet zeker of je je woning wil verkopen en wil je graag eerst weten wat de waarde is van je huis? Een taxatie bij onze makelaar kan je hier verder bij helpen! Onder andere voor het aanvragen van een hypotheek heb je een gevalideerde, betrouwbare en objectieve taxatie van jouw woning nodig. In het geval van een hypotheekaanvraag eisen geldverstrekkers dat een taxatie wordt uitgevoerd door een taxateur die bij een onafhankelijk instituut is aangesloten. Woonaccent Assen is verbonden aan het NWWI, het onafhankelijke instituut die de betrouwbaarheid van woningtaxaties waarborgt en hiermee fraude voorkomt.

Gratis waardebepaling Hooghalen

Ben jij benieuwd naar de waarde van jouw huis in Hooghalen? Onze makelaar komt graag bij je langs om jouw woning te schatten op waarde. Tijdens dit gesprek vertelt hij je graag meer over de huizenmarkt, de verkoopkansen van jouw woning en geeft hij je meer informatie over verkoopcijfers uit jouw omgeving en onze verkooptarieven. De waardebepaling is geheel gratis, je zit nergens aan vast.

Direct aanvragen

Jouw makelaar in Hooghalen

Onze makelaar Wouter helpt je graag verder!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust. Wouter is onze makelaar in Hooghalen en helpt je graag met het aankopen of verkopen van jouw woning.

Woonaccent Assen
Beilerstraat 24
9401PL Assen

Back to top

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct