Taxatie in Assen tegen een vast, laag all-in tarief


Taxateur in Assen

Snel schakelen

Heb jij een taxatie nodig of wil je van één van onze andere diensten gebruik maken? Bij ons kan je altijd snel terecht voor een afspraak.

Taxaties voor een vast en scherp tarief

Een gevalideerde taxatie is niet goedkoop, maar wij werken met een vast, laag all-in tarief. Zo ontvang je geen vervelende verrassingen achteraf.

Wij ontzorgen je van A tot Z

Ons team is altijd volledig op de hoogte van de status van jouw traject. We nemen je alle zorg uit handen en begeleiden je van A tot Z.

Valide en grondige taxatie tegen een vast, laag tarief

Het taxeren van een woning kan diverse redenen hebben. Onder andere voor het aanvragen van een hypotheek heb je een gevalideerde, en dus betrouwbare en objectieve, taxatie van jouw woning nodig. In het geval van een hypotheekaanvraag eisen geldverstrekkers dat een taxatie wordt uitgevoerd door een taxateur die bij een onafhankelijk instituut is aangesloten. Woonaccent Assen is verbonden aan het NWWI, het onafhankelijke instituut die de betrouwbaarheid van woningtaxaties waarborgt en hiermee fraude voorkomt. Naast een hypotheekaanvraag, kan een taxatie nodig zijn voor een aankoopbeslissing (onderhandeling en financiering), het oversluiten van een hypotheek, het verkopen van jouw huis, bij een echtscheiding of overlijden.

Maak een afspraak

Meteen een afspraak maken?

Bel met onze taxateur Wouter

Onze taxateur Wouter staat voor je klaar als je een gevalideerd taxatierapport nodig hebt. Bel of mail ons gerust, we beantwoorden graag al je vragen.

Veelgestelde vragen

Wanneer heb ik een gevalideerd (NWWI) rapport nodig?

Nationale Hypotheekgarantie en vrijwel alle geldverstrekkers eisen een gevalideerd taxatierapport bij een financieringsaanvraag. Onafhankelijke validatie-instituten, waaronder het NWWI, zijn opgericht om geldverstrekkers, intermediairs en consumenten op uniforme wijze inzicht te geven in de wijze waarop de waarde van woningen is vastgesteld. Dit biedt betrokkenen meer zekerheid en draagt bij aan het voorkomen van taxatiefraude en -fouten.

Is een taxatie hetzelfde als een bouwkundige keuring?

Nee, bij een bouwkundige keuring wordt de bouwkundige staat van het huis gekeurd door een bouwkundige. Bij een taxatie wordt alleen de actuele waarde van het huis bepaald door een taxateur. De taxateur heeft een signaalfunctie als er sprake is van overduidelijke bouwkundige gebreken.

Zijn de taxateurs bekend met de plaatselijke omstandigheden?

Wij werken alleen met taxateurs die bekend zijn met de plaatselijke omstandigheden. Geldverstrekkers eisen dat een taxatierapport wordt opgesteld door een taxateur die plaatselijk goed ingevoerd is en die binnen een bepaalde straal van hun vestigingsplaats mogen taxeren. Onze taxateurs taxeren nooit buiten een straal van 20 kilometer.

Dit vinden onze klanten

9.0

Dhr. Lee Robin Mooi

Venestraat 242 01 jul. 2021

Woonaccent makelaars Assen is een fijn makelaarskantoor. De heer Middel heeft ons goed en geduldig begeleid in het verkoopproces van onze woning. Wij hebben op al onze vragen tijdens dit proces van de...

7.3

Onbekend

Woerdes 6 17 jun. 2021

De makelaar werkt met een webbased systeem, wat op zich redelijk werkt maar dit systeem is niet heel flexibel als er wat extra aan toegevoegd moet worden wat niet standaard is. In sommige gevallen was...

10

Ina luehof

19 mei 2021

Prima verlopen de hele procedure. Van kijken tot huren en de hele digitale afhandeling vriendelijk en behulpzaam.

10

Richard Van Tricht

19 apr. 2021

Wij hebben een top service en samenwerking met woonaccent Assen gehad bij de verkoop van ons huis. De prijs/kwaliteit verhouding is dik in orde. Wouter en collega's: Dank en ga zo door.

8.0

Mevr. Marie Louise Fietje

Beunheugte 11 14 apr. 2021

Het contact was goed. Er zijn duidelijke afspraken gemaakt. Makelaar heeft voldaan aan onze wensen. Kortom prima makelaar!

9.8

Sieb Hazenberg

Mjûmster Wei 30 10 mrt. 2021

Kon niet beter helemaal goed kon ik vind die 100 characters onzin maar ik ga maar door anders wordt dit kennelijk niet verstuurd

10

Onbekend

10 mrt. 2021

Goede advisering en korte communicatielijnen. Door de mooie presentatie veel kijkers. Tevens een scherpe courtage. Bedankt voor de goede zorgen.

10

Fam Aljo

29 nov. 2020

Wij zijn zeer tevreden over Woonaccent Makelaars Assen. De makelaar heeft de verkoopprijs van de onze woning goed weten in te schatten en komt op voor het belang van de verkoper. De makelaar heeft...

10

Marcel Herlaar

22 okt. 2020

Prima, vriendelijk en behulpzaam. Ons huis snel verkocht en zeer goed begeleid voor, tijdens en na het hele proces.

7.8

Dhr. Dijkema

14 aug. 2017

Goede en kundige makelaar. Niet flexible na reguliere tijden te bereiken. Wordt altijd wel opgevolgd.

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Woonaccent Assen
Beilerstraat 24
9401PL Assen

Back to top

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct