0 +

huizen in de verkoop

0 +

huizen verkocht afgelopen jaar

0 +

volgers op social media

De makelaar in Assen

In Assen en omgeving is Woonaccent Assen jouw makelaar. De Woonaccent makelaars in Assen zijn onderdeel van een hecht team dat er alles aan doet om jou verder te helpen. We zijn een ervaren en deskundig team. Bovendien kennen we de regio door en door. Wij staan klaar voor jouw verhaal, jouw situatie en bovenal je woonwensen.

Welke behoeften bepalen de keuzes die je maakt? Door te weten wat jouw drijfveer en situatie is, kunnen we je mogelijkheden in laten zien waar je zelf misschien nog niet aan had gedacht. Pas als wij je echt leren kennen, kunnen we je een dienstverlening bieden die bij jou past en waar je echt wat aan hebt. Kortom, op basis van jouw wensen bepalen we hoe we de aankoop of verkoop van je woning in de omgeving Assen gaan aanpakken. En als wij dit mogen aanpakken, dan zorgen we ervoor dat we alles tot in de puntjes geregeld hebben. Zo kun jij ontspannen en vertrouwd verkopen, wij regelen het voor je van A tot Z.

  Ons team van professionals is begaan met jouw thuis!

  Wouter Middel

  Wouter Middel

  Beëdigd makelaar / taxateur o.g.

  Wouter Middel

  Beëdigd makelaar / taxateur o.g.
  Wouter is NVM makelaar/taxateur o.g. bij Woonaccent Makelaars Assen. Hij heeft naast zijn uitgebreide makelaarservaring een brede bouwkundige achtergrond. Wouter is eindverantwoordelijke voor de makelaardij. Een van zijn specialismen is aankoopbegeleiding.
  Anna Ruth Nambafu

  Anna Ruth Nambafu

  Office Manager

  Anna Ruth Nambafu

  Office Manager
  Anna Ruth is onze Office Manager. Ze heeft een HBO opleiding gevolgd en heeft veel ervaring in de diverse taken. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de interne processen en projecten. Vooral de klantgerichte benadering geeft haar veel voldoening.

  Kwaliteit tegen een vast, laag all-in tarief

  Een huis kopen is een grote stap. Het is belangrijk dat je een klik hebt met de makelaar, zodat alles bespreekbaar is en je de juiste begeleiding krijgt. Waarom Woonaccent Assen?

  • Ruim 20 jaar specialist in regio Assen.
  • Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,1.
  • Vast, laag all-in tarief incl. opstart- en promotiekosten.
  • Professioneel advies en begeleiding passend bij jouw situatie en wensen.
  • Volledige ontzorging: wij regelen het voor je van A tot Z
  • Makelaardij en hypotheekadvies onder één dak
  • Korte lijnen, onze medewerkers zijn op de hoogte van jouw situatie
  • De waardebepaling is altijd gratis.

  Kennismaken?

  Zo verkopen wij als makelaar in Assen en omgeving ieder huis. Meer weten over onze dienstverlening? Maak dan nu een afspraak voor een kennismakingsgesprek of bel ons direct op 0592 - 333 888 . Hopelijk tot snel!

  Woonaccent Assen
  Beilerstraat 24
  9401PL Assen

  Back to top

  Wat is mijn huis waard?

  Bereken direct