Huis verkopen Smilde

Woon jij in regio Smilde en wil je jouw woning verkopen? Het is begrijpelijk dat je niet weet waar je mee moet beginnen. Woonaccent Assen begeleidt je met een reëel advies van begin tot de daadwerkelijke sleuteloverdracht. Zo wordt de verkoop van jouw huis geheid een succes. Benieuwd hoe we je verder kunnen helpen? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Wij vertellen je graag meer over onze full-service dienstverlening en kijken samen naar jouw situatie. Je huis in de stille verkoop is ook een optie!

Schakel de makelaar in Smilde in!

Wat is mijn huis waard?

Wil jij een woning kopen of je eigen woning verkopen? Wat jouw situatie ook is: inzicht in je eigen financiën is stap 1. Bereken dus eerst wat jouw eigen huis waard is. Heb je misschien een overwaarde op jouw woning? Bereken de waarde van je huis gemakkelijk zelf online. Binnen 2 minuten heb jij het waarderapport in jouw inbox!

Wonen in Smilde

Prachtige omgeving
Midden in het Drentse landschap vind je Smilde. Bossen en heide liggen om de hoek, net als alle belangrijke voorzieningen. Op een steenworp afstand ligt het Nationaal Park Drents-Friese Wold. Dit is een van de grootste natuurgebieden in Nederland.
Historische huizen
De historische boerderijen en huizen in de omgeving zijn fraai. Onder meer de Koepelkerk in het dorp zelf is de moeite waard om te bekijken. Door het toerisme zijn er diverse eet- en drinkgelegenheden in het dorp. Ook kent het plaatsje een rijk en actief verenigingsleven.
Ideale ligging
Op slechts een kwartiertje afstand van Assen zijn alle voorzieningen dichtbij. Geniet van het dorpse, natuurlijk wonen met de drukke, gezellige stad om de hoek. Ook Hoogeveen, Drachten, Groningen en Emmen liggen in de buurt. Een heerlijke plek om te wonen.

Huis kopen Smilde

Wil jij een huis kopen in Smilde? Ben je druk op zoek naar een woning in deze regio maar heb jij je droomwoning nog niet aan de haak kunnen slaan? Vraag onze aankoopmakelaar Wouter om advies. Door het inschakelen van een aankoopmakelaar sta je sterker tijdens het proces van het aankopen van een woning. Vooral in deze markt wil je meer zekerheid. We werken namelijk in jouw belang en zorgen voor de beste prijs en voorwaarden.

Ben je benieuwd naar ons aanbod koopwoningen in Smilde? Wij hebben het overzicht alvast voor je klaargezet.

Bekijk woningaanbod Smilde

Aankoopmakelaar Smilde

Heb jij eindelijk dé woning waar je naar zocht in Smilde en ben je helemaal klaar om de volgende stap te zetten in het koopproces? Dan is dit het moment om een aankoopmakelaar in te schakelen. Onze aankoopmakelaars hebben jarenlange ervaring met aankopen van woningen in de regio.

Huis kopen Smilde

Taxatie Smilde

Ben je nog niet zeker of je je woning wil verkopen en wil je graag eerst weten wat de waarde is van je huis? Een taxatie bij onze makelaar kan je hier verder bij helpen! Onder andere voor het aanvragen van een hypotheek heb je een gevalideerde, betrouwbare en objectieve taxatie van jouw woning nodig. In het geval van een hypotheekaanvraag eisen geldverstrekkers dat een taxatie wordt uitgevoerd door een taxateur die bij een onafhankelijk instituut is aangesloten. Woonaccent Assen is verbonden aan het NWWI, het onafhankelijke instituut die de betrouwbaarheid van woningtaxaties waarborgt en hiermee fraude voorkomt.

Gratis waardebepaling Smilde

Ben jij benieuwd naar de waarde van jouw huis in Smilde? Onze makelaar komt graag bij je langs om jouw woning te schatten op waarde. Tijdens dit gesprek vertelt hij je graag meer over de huizenmarkt, de verkoopkansen van jouw woning en geeft hij je meer informatie over verkoopcijfers uit jouw omgeving en onze verkooptarieven. De waardebepaling is geheel gratis, je zit nergens aan vast.

Gratis waardebepaling Smilde

Makelaar in Smilde

Wouter en Anna helpen je graag!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust. Wouter is onze makelaar in Smilde en helpt je graag met het aankopen of verkopen van jouw woning. Anna Ruth geeft graag een antwoord op al je vragen rondom de verkoop, aankoop of taxatie van jouw woning.

Woonaccent Assen
Beilerstraat 24
9401PL Assen

Back to top

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct