De stille verkoop van jouw huis

In de veranderde markt verkoop je een woning niet (altijd) meer binnen een paar weken. Misschien wil je wel eerst een andere woning kopen, voordat jij je eigen woning in de verkoop zet. Bovendien moet snelheid ook niet ten koste gaan van het resultaat. Daarom werken wij met vaste tarieven, dat is wel zo duidelijk en kom je niet voor verrassingen achteraf te staan. Logisch, toch? Wil jij jouw woning misschien verkopen, maar wil je het liever nog niet van de daken schreeuwen? Misschien is stille verkoop dan iets voor jou.

Stille verkoop Assen

Onze makelaar zorgt ervoor dat je huis verkoopklaar is, we melden je woning aan bij andere makelaars en brengen ons grote zoekersbestand op de hoogte. Maar, er staat geen verkoopbord in je tuin en je woning staat niet in de spotlights op funda. Waarom? Als je stil verkoopt, breng je alleen jouw woning onder de aandacht van écht geïnteresseerden. Wij kunnen op deze manier heel gericht de interesse in jouw woning peilen en op zoek gaan naar de beste koper van jouw woning.

Stille verkoop in Assen

Geen drukte van bezichtigingen
Wil jij je huis verkopen, maar (vooralsnog) zonder alle drukte eromheen? Zolang wij je huis stil verkopen, krijg jij geen bezichtigers over de vloer. Geen pottenkijkers dus zonder verkoopplannen.
Peiling van de interesse in jouw woning
Je wilt je huis wel verkopen, maar pas als je een ander huis hebt gekocht. Wij peilen alvast of er animo is voor jouw huis in ons grote zoekersbestand en melden je woning aan bij andere makelaars.
Pas verkopen als jij eraan toe bent
Wij gaan stilletjes op zoek naar een mogelijke koper terwijl jij eerst rustig op zoek gaat naar een ander huis. Wil je meer actie? Met één druk op de knop staat jouw woning in de spotlights, zowel online als offline.

Eerst een andere woning kopen?

Weet jij nog niet zeker wanneer je precies wilt gaan verkopen? Met stil verkopen kun je veilig je woning in de voorverkoop zetten. Wij zorgen voor prachtige 360 graden foto's van jouw woning als je liever geen bezichtigers over de vloer wilt. Zo kunnen geïnteresseerden online rondkijken in jouw woning, terwijl jij lekker thuis op de bank zit. Als jij zeker weet dat je klaar bent om te gaan verkopen, is jouw woning met één druk op de knop in de verkoop. Stil verkopen is een goede manier om te gaan verkopen als je er zeker van wilt zijn dat je eerst zelf een andere woning hebt gevonden.

Hoe stil wil je verkopen?

Stille verkoop kun je op veel verschillende manieren invullen. Maak snel kennis met ons, wij leggen onze dienstverlening graag aan jou uit. Bel ons op 0592 - 333 888 of vul hieronder het formulier. Wij bellen je binnen één werkdag terug om jou meer te vertellen over stil verkopen in regio Assen.

Hulp nodig bij de stille verkoop van jouw huis? Plan een kennismakingsgesprek in

Benieuwd naar waar we je nog meer mee kunnen helpen?

Benieuwd naar de waarde van jouw huis? Wij komen graag langs om deze te berekenen en je te voorzien van tips voor de verkoop van je huis. Uiteraard is de waardebepaling altijd vrijblijvend.

Meer lezen

Wil je binnen 2 minuten weten wat jouw huis waard is? Bereken het gemakkelijk thuis op de bank of waar je ook maar bent. De waarde-indicatie verschijnt direct in je mailbox.

Meer lezen

Hebben wij je overtuigd?

Neem contact op met Wouter

Maak kennis met onze NVM makelaar Wouter. Hij vertelt je graag meer over de stille verkoop van jouw woning in Assen en omstreken.

Woonaccent Assen
Beilerstraat 24
9401PL Assen

Back to top

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct