Huis verkopen Assen

Woon jij in regio Assen en wil je jouw woning verkopen? Het is begrijpelijk dat je niet weet waar je mee moet beginnen. Woonaccent Assen begeleidt je met een reëel advies van begin tot de daadwerkelijke sleuteloverdracht. Zo wordt de verkoop van jouw huis geheid een succes. Benieuwd hoe we je verder kunnen helpen? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Wij vertellen je graag meer over onze full-service dienstverlening en kijken samen naar jouw situatie.

Verkoopmakelaar in Assen

Dat de huizenmarkt overspannen is, weet iedereen. Zeker in deze markt is het begrijpelijk dat je vragen hebt. Met welk verkoopplan behaal jij de hoogste opbrengst? Hoe zijn jouw kansen? Wij volgen de ontwikkelingen van de huizenmarkt in Assen op de voet, we analyseren het aanbod en kijken naar wat jouw verkoopkansen zijn. Samen maken we een plan van aanpak en bepalen we een verkoopstrategie waar jij je prettig bij voelt. Je weet vooraf precies waar je aan toe bent. Neem gerust contact op met onze verkoopmakelaar in Assen.

Wat is mijn huis waard?

De huizenprijzen zijn hoog. Er is veel vraag en weinig aanbod. Ben jij nieuwsgierig naar de waarde van jouw woning? Bereken deze dan gemakkelijk zelf online, waar je ook bent. Binnen 2 minuten heb jij het waarderapport in jouw inbox!

Wonen in Assen

Stad in het groen

Assen is als hoofdstad van de provincie Drenthe een stad in het groen. Het groene karakter is tot aan het centrum zichtbaar in de vorm van het Asserbos; een van de oudste bossen in Nederland. Direct aan de oostkant van de stad, ligt het beek- en esdallandschap Nationaal Park en Landschap de Drentsche Aa.

Familiestad

Assen is een comfortabele familiestad. Het woningaanbod is er divers, het aanbod scholen groot en er zijn goede voorzieningen voor jong en oud. De stad heeft een gevarieerd aanbod in diverse prijsklassen, waaronder ook veel nieuwbouw. Stedelijk of buiten wonen, in Assen kan het allemaal.

Evenementen

Assen bruist van de evenementen. Jaarlijks worden er diverse evenementen organiseert, van TT festival tot culturele feesten. De GP motorraces zijn het bekendst en worden georganiseerd op het TT Circuit in Assen. Het centrum van Assen is dan omgetoverd tot festival locatie met veel muziek.

Huis kopen Assen

Op zoek naar een woning in Assen maar je droomwoning nog niet aan de haak kunnen slaan? Vraag onze aankoopmakelaar Wouter om advies. Door het inschakelen van een aankoopmakelaar sta je sterker tijdens het proces van het aankopen van een woning. Vooral in deze markt wil je meer zekerheid. We werken namelijk in jouw belang en zorgen voor de beste prijs en voorwaarden.

Ben je benieuwd naar ons aanbod koopwoningen in Assen? Wij hebben het overzicht alvast voor je klaargezet.

Bekijk woningaanbod Assen

Aankoopmakelaar Assen

Heb jij eindelijk dé woning waar je naar zocht in Assen en ben je helemaal klaar om de volgende stap te zetten in het koopproces? Dan is dit het moment om een aankoopmakelaar uit Assen in te schakelen. Onze aankoopmakelaar in Assen heeft jarenlange ervaring met aankopen van woningen in de regio. In deze overspannen woningmarkt maakt onze aankoopdienst het verschil. Als aankoopmakelaar staan wij altijd voor je klaar en handelen we alleen in jouw belang.

Taxatie Assen

Ben je nog niet zeker of je je woning wil verkopen en wil je graag eerst weten wat de waarde is van je huis? Een taxatie bij onze makelaar kan je hier verder bij helpen! Onder andere voor het aanvragen van een hypotheek heb je een gevalideerde, en dus betrouwbare en objectieve, taxatie van jouw woning nodig. In het geval van een hypotheekaanvraag eisen geldverstrekkers dat een taxatie wordt uitgevoerd door een taxateur die bij een onafhankelijk instituut is aangesloten. Woonaccent Assen is verbonden aan het NWWI, het onafhankelijke instituut die de betrouwbaarheid van woningtaxaties waarborgt en hiermee fraude voorkomt.

Gratis waardebepaling Assen

De huizenprijzen stijgen nog steeds. Ben jij benieuwd naar de waarde van jouw huis in Assen? Onze makelaar komt graag bij je langs om jouw woning te schatten op waarde. Tijdens dit gesprek vertelt hij je graag meer over de huizenmarkt, de verkoopkansen van jouw woning en geeft hij je meer informatie over verkoopcijfers uit jouw omgeving en onze verkooptarieven. De waardebepaling is geheel gratis, je zit nergens aan vast.

Direct aanvragen

Huis aankopen of verkopen in Assen

Wouter en Anna Ruth helpen je graag verder.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust. Wouter en Anna Ruth helpen je graag met het aankopen of verkopen van jouw woning.

Hypotheek Assen

In regio Assen is ons kantoor specialist op het gebied van alle mogelijke hypotheken. Maak nu gratis een afspraak bij jouw hypotheekadviseur Assen om specifiek voor jou de laagste rente en de beste voorwaarden te selecteren van alle grote geldverstrekkers van Nederland. Bij Financieelaccent Assen krijg je altijd het scherpste aanbod en een advies op maat voor jouw situatie. Daarnaast streven wij naar een toekomstgericht advies zodat je te allen tijde zorgeloos kunt wonen.

Meer informatie over hypotheken

Hypotheekadviseur Assen

Doordat zowel makelaardij als hypotheken bij Woonaccent Assen onder één dak vallen, kunnen we je ook adviseren over een eventuele aankoop en verkoop van jouw woning. Hierdoor kunnen we een scherp aanbod doen en je ontzorgen ten aanzien van het hele aan- en verkoopproces. Door deze korte lijnen kunnen we in deze hectische markt snel schakelen tussen makelaar en hypotheekadviseur en een optimaal resultaat behalen!

Advies over hypotheken in Assen?

Onze hypotheekadviseur Diana helpt je graag verder!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust. Diana helpt je graag met het vinden van de juiste hypotheek die past bij jouw situatie.

Heb jij je droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf je in

Woonaccent Assen
Beilerstraat 24
9401PL Assen

Back to top

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct