Huis verkopen Assen

Overweeg je om je huis in Assen te verkopen? Het is begrijpelijk dat je niet weet waar je mee moet beginnen. Woonaccent Assen begeleidt je met een reëel advies van begin tot de daadwerkelijke sleuteloverdracht. Zo wordt de verkoop van jouw huis geheid een succes. Benieuwd hoe we je verder kunnen helpen? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Wij vertellen je graag meer over onze full-service dienstverlening en kijken samen naar jouw situatie.

Woning verkopen in Assen

Dat de huizenmarkt overspannen is, weet iedereen. Zeker in deze markt is het begrijpelijk dat je vragen hebt. Met welk verkoopplan behaal jij de hoogste opbrengst? Hoe zijn jouw kansen? Wij volgen de ontwikkelingen van de huizenmarkt in Assen op de voet, we analyseren het aanbod en kijken naar wat jouw verkoopkansen zijn. Samen maken we een plan van aanpak en bepalen we een verkoopstrategie waar jij je prettig bij voelt. Je weet vooraf precies waar je aan toe bent. Neem gerust contact op met onze verkoopmakelaar Assen.

Wat is mijn huis waard?

Wil jij een woning kopen of je eigen woning verkopen? Wat jouw situatie ook is: inzicht in je eigen financiën is stap 1. Bereken dus eerst wat jouw eigen huis waard is. Heb je misschien een overwaarde op jouw woning? Bereken de waarde van je huis gemakkelijk zelf online. Binnen 2 minuten heb jij het waarderapport in jouw inbox!

Wonen in Assen

Stad in het groen
Assen is als hoofdstad van de provincie Drenthe een stad in het groen. Het groene karakter is tot aan het centrum zichtbaar in de vorm van het Asserbos; een van de oudste bossen in Nederland. Direct aan de oostkant van de stad, ligt het beek- en esdallandschap Nationaal Park en Landschap de Drentsche Aa.
Familiestad
Assen is een comfortabele familiestad. Het woningaanbod is er divers, het aanbod scholen groot en er zijn goede voorzieningen voor jong en oud. De stad heeft een gevarieerd aanbod in diverse prijsklassen, waaronder ook veel nieuwbouw. Stedelijk of buiten wonen, in Assen kan het allemaal.
Evenementen
Assen bruist van de evenementen. Jaarlijks worden er diverse evenementen organiseert, van TT festival tot culturele feesten. De GP motorraces zijn het bekendst en worden georganiseerd op het TT Circuit in Assen. Het centrum van Assen is dan omgetoverd tot festival locatie met veel muziek.

Huis kopen Assen

Op zoek naar een woning in Assen maar je droomwoning nog niet aan de haak kunnen slaan? Vraag onze aankoopmakelaar Wouter om advies. Door het inschakelen van een aankoopmakelaar sta je sterker tijdens het proces van een huis kopen in Assen. Vooral in deze markt wil je meer zekerheid. We werken namelijk in jouw belang en zorgen voor de beste prijs en voorwaarden.

Aankoopmakelaar Assen

Heb jij eindelijk dé woning waar je naar zocht in Assen gevonden en ben je helemaal klaar om de volgende stap te zetten in het koopproces? Dan is dit het moment om een aankoopmakelaar uit Assen in te schakelen. Onze aankoopmakelaar in Assen heeft jarenlange ervaring met aankopen van woningen in de regio. In deze overspannen woningmarkt maakt onze aankoopdienst het verschil. Als aankoopmakelaar staan wij altijd voor je klaar en handelen we alleen in jouw belang.

Taxatie Assen

Ben je nog niet zeker of je je woning wil verkopen en wil je graag eerst weten wat de waarde is van je huis? Een taxatie in Assen bij onze makelaar kan je hier verder bij helpen! Onder andere voor het aanvragen van een hypotheek heb je een gevalideerde, en dus betrouwbare en objectieve, taxatie van jouw woning nodig. In het geval van een hypotheekaanvraag eisen geldverstrekkers dat een taxatie wordt uitgevoerd door een taxateur die bij een onafhankelijk instituut is aangesloten. Woonaccent Assen is verbonden aan het NWWI, het onafhankelijke instituut die de betrouwbaarheid van woningtaxaties waarborgt en hiermee fraude voorkomt.

Gratis waardebepaling Assen

De huizenprijzen stijgen nog steeds. Ben jij benieuwd naar de waarde van jouw huis in Assen? Onze makelaar komt graag bij je langs om jouw woning te schatten op waarde. Tijdens dit gesprek vertelt hij je graag meer over de huizenmarkt, de verkoopkansen van jouw woning en geeft hij je meer informatie over verkoopcijfers uit jouw omgeving en onze verkooptarieven. De waardebepaling is geheel gratis, je zit nergens aan vast. Maak een vrijblijvende afspraak met Wouter of Anna Ruth. Jouw makelaar in Assen.

Aanbod in Assen

Bekijk hier alvast het huidige aanbod in Assen. Benieuwd naar meer? Bekijk dan ons complete aanbod via de knop.

Huis aankopen of verkopen in Assen

Wouter en Anna Ruth helpen je graag verder.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust. Wouter en Anna Ruth helpen je graag met het aankopen of verkopen van jouw woning.

Woonaccent Assen
Beilerstraat 24
9401PL Assen

Back to top

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct