Makelaar Bovensmilde


Huis verkopen Bovensmilde

Woon jij in regio Bovensmilde en wil je jouw woning verkopen? Het is begrijpelijk dat je niet weet waar je mee moet beginnen. Woonaccent Assen begeleidt je met een reëel advies van begin tot de daadwerkelijke sleuteloverdracht. Zo wordt de verkoop van jouw huis geheid een succes. Benieuwd hoe we je verder kunnen helpen? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Wij vertellen je graag meer over onze full-service dienstverlening en kijken samen naar jouw situatie.

Wat is mijn huis waard?

De huizenprijzen zijn hoog. Er is veel vraag en weinig aanbod. Ben jij nieuwsgierig naar de waarde van jouw woning? Bereken deze dan gemakkelijk zelf online, waar je ook bent. Binnen 2 minuten heb jij het waarderapport in jouw inbox!

Wonen in Bovensmilde

Praktische ligging

Precies tussen Smilde en Assen vind je Bovensmilde. Het dorp is gelegen aan de Drentsche Hoofdvaart en de N371. Binnen een mum van tijd ben je in een van deze plaatsen voor je school, werk of de dagelijkse boodschappen.

Geschiedenis

In religieuze kringen is Bovensmilde bekend vanwege dominee Hendrik de Cock, de voorman van de Afscheiding, die zich hier in 1835 vestigt en van hieruit het gereformeerde gedachtengoed over Drenthe verspreidt. In 1839 komt er een tegenactie als het dorp zijn eigen Hervormde kerk krijgt.

Zelf groente oogsten

De zelfoogst groentetuin van De Groene Stap is een plek waar je heen wandelt en je dagelijkse groenten zelf oogst. Je ontmoet je buurman of dorpsgenoot die het zelfde doet. Je wandelt nog even rond en gaat weer op huis aan. Gedurende het seizoen zie je de tuin veranderen en het aanbod van groentes verandert mee.

Huis kopen Bovensmilde

Op zoek naar een woning in de regio maar je droomwoning nog niet aan de haak kunnen slaan? Vraag onze aankoopmakelaar Wouter om advies. Door het inschakelen van een aankoopmakelaar sta je sterker tijdens het proces van het aankopen van een woning. Vooral in deze markt wil je meer zekerheid. We werken namelijk in jouw belang en zorgen voor de beste prijs en voorwaarden.

Ben je benieuwd naar ons aanbod koopwoningen in Bovensmilde? Wij hebben het overzicht alvast voor je klaargezet.

Bekijk woningaanbod Bovensmilde

Aankoopmakelaar Bovensmilde

Heb jij eindelijk dé woning waar je naar zocht in Bovensmilde en ben je helemaal klaar om de volgende stap te zetten in het koopproces? Dan is dit het moment om een aankoopmakelaar in te schakelen. Onze aankoopmakelaars hebben jarenlange ervaring met aankopen van woningen in de regio.

Taxatie Bovensmilde

Ben je nog niet zeker of je je woning wil verkopen en wil je graag eerst weten wat de waarde is van je huis? Een taxatie bij onze makelaar kan je hier verder bij helpen! Onder andere voor het aanvragen van een hypotheek heb je een gevalideerde, betrouwbare en objectieve taxatie van jouw woning nodig. In het geval van een hypotheekaanvraag eisen geldverstrekkers dat een taxatie wordt uitgevoerd door een taxateur die bij een onafhankelijk instituut is aangesloten. Woonaccent Assen is verbonden aan het NWWI, het onafhankelijke instituut die de betrouwbaarheid van woningtaxaties waarborgt en hiermee fraude voorkomt.

Gratis waardebepaling Bovensmilde

De huizenprijzen stijgen nog steeds. Ben jij benieuwd naar de waarde van jouw huis in Bovensmilde? Onze makelaar komt graag bij je langs om jouw woning te schatten op waarde. Tijdens dit gesprek vertelt hij je graag meer over de huizenmarkt, de verkoopkansen van jouw woning en geeft hij je meer informatie over verkoopcijfers uit jouw omgeving en onze verkooptarieven. De waardebepaling is geheel gratis, je zit nergens aan vast.

Direct aanvragen

Huis aankopen of verkopen in Bovensmilde

Onze makelaar helpt je graag verder!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust. Wouter is onze makelaar in Bovensmilde en helpt je graag met het aankopen of verkopen van jouw woning.

Hypotheek Bovensmilde

In de regio Bovensmilde is ons kantoor specialist op het gebied van alle mogelijke hypotheken. Maak nu gratis een afspraak bij jouw hypotheekadviseur Bovensmilde om specifiek voor jou de laagste rente en de beste voorwaarden te selecteren van alle grote geldverstrekkers van Nederland. Bij Financieelaccent krijg je altijd het scherpste aanbod en een advies op maat voor jouw situatie. Daarnaast streven wij naar een toekomstgericht advies zodat je te allen tijde zorgeloos kunt wonen.

Meer informatie over hypotheken

Hypotheekadviseur Bovensmilde

Doordat zowel makelaardij als hypotheken bij Woonaccent Assen onder één dak vallen, kunnen we je ook adviseren over een eventuele aankoop en verkoop van jouw woning. Hierdoor kunnen we een scherp aanbod doen en je ontzorgen ten aanzien van het hele aan- en verkoopproces. Door deze korte lijnen kunnen we in deze hectische markt snel schakelen tussen makelaar en hypotheekadviseur en een optimaal resultaat behalen!

Advies over hypotheken in Bovensmilde?

Onze hypotheekadviseur Diana helpt je graag verder!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust. Diana helpt je graag met het vinden van de juiste hypotheek die past bij jouw situatie.

Heb jij je droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf je in

Woonaccent Assen
Beilerstraat 24
9401PL Assen

Back to top

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct