Makelaar BovensmildeHuis verkopen Bovensmilde

Woon jij in regio Bovensmilde en wil je jouw woning verkopen? Het is begrijpelijk dat je niet weet waar je mee moet beginnen. Onze verkoopmakelaar in Bovensmilde begeleidt je met een reëel advies van begin tot de daadwerkelijke sleuteloverdracht. Zo wordt de verkoop van jouw huis geheid een succes. Benieuwd hoe we je verder kunnen helpen? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Wij vertellen je graag meer over onze full-service dienstverlening en kijken samen naar jouw situatie.

Wat is mijn huis waard?

Wil jij een woning kopen of je eigen woning verkopen? Wat jouw situatie ook is: inzicht in je eigen financiën is stap 1. Bereken dus eerst wat jouw eigen huis waard is. Heb je misschien een overwaarde op jouw woning? Bereken de waarde van je huis gemakkelijk zelf online. Binnen 2 minuten heb jij het waarderapport in jouw inbox!

Wonen in Bovensmilde

Praktische ligging
Precies tussen Smilde en Assen vind je Bovensmilde. Het dorp is gelegen aan de Drentsche Hoofdvaart en de N371. Binnen een mum van tijd ben je in een van deze plaatsen voor je school, werk of de dagelijkse boodschappen.
Geschiedenis
In religieuze kringen is Bovensmilde bekend vanwege dominee Hendrik de Cock, de voorman van de Afscheiding, die zich hier in 1835 vestigt en van hieruit het gereformeerde gedachtengoed over Drenthe verspreidt. In 1839 komt er een tegenactie als het dorp zijn eigen Hervormde kerk krijgt.
Zelf groente oogsten
De zelfoogst groentetuin van De Groene Stap is een plek waar je heen wandelt en je dagelijkse groenten zelf oogst. Je ontmoet je buurman of dorpsgenoot die het zelfde doet. Je wandelt nog even rond en gaat weer op huis aan. Gedurende het seizoen zie je de tuin veranderen en het aanbod van groentes verandert mee.

Huis kopen Bovensmilde

Wil jij graag een huis kopen in Bovensmilde, maar heb jij je droomwoning nog niet aan de haak kunnen slaan? Vraag onze aankoopmakelaar Wouter om advies. Door het inschakelen van een aankoopmakelaar sta je sterker tijdens het proces van het aankopen van een woning. Vooral in deze markt wil je meer zekerheid. We werken namelijk in jouw belang en zorgen voor de beste prijs en voorwaarden.

Ben je benieuwd naar ons aanbod koopwoningen in Bovensmilde? Wij hebben het overzicht alvast voor je klaargezet.

Bekijk woningaanbod Bovensmilde

Aankoopmakelaar Bovensmilde

Heb jij eindelijk dé woning waar je naar zocht in Bovensmilde en ben je helemaal klaar om de volgende stap te zetten in het koopproces? Dan is dit het moment om een aankoopmakelaar in te schakelen. Onze aankoopmakelaars hebben jarenlange ervaring met aankopen van woningen in de regio.

Taxatie Bovensmilde

Ben je nog niet zeker of je je woning wil verkopen en wil je graag eerst weten wat de waarde is van je huis? Een taxatie bij onze makelaar kan je hier verder bij helpen! Onder andere voor het aanvragen van een hypotheek heb je een gevalideerde, betrouwbare en objectieve taxatie van jouw woning nodig. In het geval van een hypotheekaanvraag eisen geldverstrekkers dat een taxatie wordt uitgevoerd door een taxateur die bij een onafhankelijk instituut is aangesloten. Woonaccent Assen is verbonden aan het NWWI, het onafhankelijke instituut die de betrouwbaarheid van woningtaxaties waarborgt en hiermee fraude voorkomt.

Gratis waardebepaling Bovensmilde

Ben jij benieuwd naar de waarde van jouw huis in Bovensmilde? Onze makelaar komt graag bij je langs om jouw woning te schatten op waarde. Tijdens dit gesprek vertelt hij je graag meer over de huizenmarkt, de verkoopkansen van jouw woning en geeft hij je meer informatie over verkoopcijfers uit jouw omgeving en onze verkooptarieven. De waardebepaling is geheel gratis, je zit nergens aan vast.

Gratis waardebepaling aanvragen

Makelaar in Bovensmilde

Onze makelaar helpt je graag verder!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust. Wouter is onze makelaar in Bovensmilde en helpt je graag met het aankopen of verkopen van jouw woning.

Woonaccent Assen
Beilerstraat 24
9401PL Assen

Back to top

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct