Verkopen met Woonaccent Assen

Vast, laag all-in tarief

Wij bieden een full-service dienstverlening, maar wel tegen een vast, laag all-in tarief. Zo weet jij vooraf precies wat je betaalt. Bespaar geld op je makelaar!

Volledige ontzorging

Wij nemen je alles uit handen, we ontzorgen je van A tot Z. Zo kun jij vertrouwd en ontspannen je woning verkopen.

Woonspecialisten

Wij zetten alles op alles voor jou als klant en zetten altijd een stapje extra. Onze dienstverlening wordt gewaardeerd met een 9,1.

Verkopen doe je met de makelaar van Woonaccent

Denk jij er over na om je woning te verkopen? Onze verkoopmakelaar helpt je hier graag bij. Wij werken met een vast, laag all-in tarief. Dit is inclusief opstart- en promotiekosten. Bovendien betaal je geen intrekkingskosten. Vooraf weet je dus precies waar je aan toe bent. Met onze vaste prijzen bespaar je veel geld op je makelaarskosten. Bovendien betaal je pas als wij je huis hebben verkocht.

Verkoopmakelaar Assen

 • Je betaalt een vaste, lage all-in prijs incl. opstart- en promotiekosten.
 • Geen intrekkingskosten.
 • Je betaalt pas nadat wij je huis hebben verkocht.
 • Korte lijnen, alle medewerkers zijn op de hoogte van jouw traject.

Wat is mijn woning waard?

Ben jij benieuwd naar de waarde van je woning? Heb je verhuisplannen, of weet jij helemaal nog niet zeker of je wilt verhuizen? Wij voeren gratis een vrijblijvende waardebepaling voor je uit. Zo weet jij wat je woning op dit moment waard is en voorzien we je van tips over het (eventuele) verkopen van je woning.

Plan een gratis waardebepaling

Ik wil verkopen! Hoe start ik?

Het verkoopproces begint bij het bepalen van de waarde van je woning. Onze makelaar komt gratis en vrijblijvend langs voor een waardebepaling en een verkoopadviesgesprek. Op basis hiervan kun je beslissen of je verder met ons gaat. Je zit dus nergens aan vast. Plan alvast een gratis adviesgesprek in en ontdek of wij de partij voor jou zijn.

Verkopen in Assen

Benieuwd naar de waarde van jouw huis? Wij komen graag langs om deze te berekenen en je te voorzien van tips voor de verkoop van je huis. Uiteraard is de waardebepaling altijd vrijblijvend.

Meer lezen

Wil je binnen 2 minuten weten wat jouw huis waard is? Bereken het gemakkelijk thuis op de bank of waar je ook maar bent. De waarde-indicatie verschijnt direct in je mailbox.

Meer lezen

Met Woonaccent Assen kun jij jouw woning stil verkopen. Zo heb je geen drukte van bezichtigingen en intussen peilen wij de interesse in jouw woning. Bovendien verkoop je pas als jij er aan toe bent.

Meer lezen

Ons verkooppakket

Voor de verkoop van jouw woning zetten we de volgende middelen in:

 • De beste plaatsing op funda
 • Facebook advertentie
 • Professionele fotografie met 360 graden foto's
 • Woningvideo
 • Prachtige verkoopbrochures
 • Digitale en interactieve plattegronden
 • Optionele buurtmailing
 • Deelname Open Huis met extra promotie
Verkooppakket woonaccent makelaars

Je huis verkopen in Assen?

We willen je graag persoonlijk leren kennen. Vul je contactgegevens hieronder in of bel ons direct op 0592 - 333 888 om een afspraak te maken voor een kennismaking of gratis waardebepaling. Tot snel!

Jouw makelaar in Assen

Vast, laag all-in tarief

Een complete verkoopdienst met volledige service, maar wel tegen een vast, laag all-in tarief. Zo bespaar je eenvoudig duizenden euro's op je makelaarskosten.

Alles onder één dak

Als enige makelaarskantoor in Assen bieden wij hypotheekadvies aan. Financieelaccent zorgt voor een totaaladvies, voor zowel aankoop, verkoop en het afnemen van een hypotheek.

Regiospecialist

Wij zijn al twintig jaar specialist in regio Assen. Wij kennen alle ins en outs van dit gebied en weten wat er speelt. Met jarenlange ervaring staan wij voor je klaar.

Jouw droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Woonaccent Assen
Beilerstraat 24
9401PL Assen

Back to top

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct