Gratis waardebepaling Assen

De woningmarkt verandert snel. Van een verkopersmarkt met hoge huizenprijzen, draait de markt naar een rustigere en ruimere woningmarkt waarbij huizenprijzen stabiliseren of zelfs licht dalen. Misschien denk je er over na om een nieuwe woning te kopen en jouw eigen huis te verkopen. Overweeg jij te gaan verhuizen? Leuk! Ook als je nog geen serieuze plannen hebt kun je een gratis waardebepaling laten uitvoeren. Tijdens een waardebepaling stellen we de waarde van je woning vast aan de hand van de volgende punten:

  • Onderzoek naar vergelijkbare woningen in de buurt
  • Kadastrale gegevens, de onderhoudsstaat en wat ter plaatse wordt aangetroffen.
  • Kansen tot verbetering van de woning.
  • De populariteit van de wijk.

Verkoopstrategie

Naast de waarde van je woning bespreken we ook de verkoopstrategie die ons slim lijkt voor het verkopen van jouw woning. Zo krijg je meteen een beeld van hoe onze dienstverlening eruit kan zien. Ook vertellen we je meteen over onze vaste, lage all-in tarieven. Vooraf weet jij dus precies waar je aan toe bent als je overweegt te verkopen, zonder nare verrassingen achteraf.

Onze dienstverlening ervaren?

Onze makelaar komt graag bij je langs

Neem via het onderstaande formulier contact op met Wouter. Wij bellen je binnen 1 werkdag om een afspraak in te plannen. Je kunt ook direct een afspraak maken door ons te bellen of mailen.

Jouw gratis waardebepaling aanvragen

Gratis waardebepaling Assen

Vast, laag all-in tarief
Een complete verkoopdienst met volledige service, maar wel tegen een vast, laag all-in tarief. Zo bespaar je eenvoudig duizenden euro's op je makelaarskosten.
Voordeligste taxateur
Onze taxateur in regio Assen werkt voor een vast, scherp tarief. Gegarandeerd een goedkoop taxatierapport. Deze is uiteraard geldig bij alle geldverstrekkers en voldoet aan alle eisen.
Regiospecialist
Wij zijn al twintig jaar specialist in regio Assen. Wij kennen alle ins en outs van dit gebied en weten wat er speelt. Met jarenlange ervaring staan wij voor je klaar.

Woonaccent Assen
Beilerstraat 24
9401PL Assen

Back to top

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct