Huis verkopen Rolde

Woon jij in regio Rolde en wil je jouw woning verkopen? Het is begrijpelijk dat je niet weet waar je mee moet beginnen. Woonaccent Assen begeleidt je met een reëel advies van begin tot de daadwerkelijke sleuteloverdracht. Zo wordt de verkoop van jouw huis geheid een succes. Benieuwd hoe we je verder kunnen helpen? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Wij vertellen je graag meer over onze full-service dienstverlening en kijken samen naar jouw situatie.

Huis verkopen Rolde

Wat is mijn huis waard?

Wil jij een woning kopen of je eigen woning verkopen? Wat jouw situatie ook is: inzicht in je eigen financiën is stap 1. Bereken dus eerst wat jouw eigen huis waard is. Heb je misschien een overwaarde op jouw woning? Bereken de waarde van je huis gemakkelijk zelf online. Binnen 2 minuten heb jij het waarderapport in jouw inbox!

Wonen in Rolde

Esdrop
Rolde is een dorp in de gemeente Aa en Hunze in provincie Drenthe. Het dorp is gelegen op de Rolderrug. Het is van oorsprong een esdorp en kent verschillende brinken. Het dorp ligt op slechts 6 km van Assen. Wonen in Rolde? Wij begrijpen wel waarom!
Geschiedenis
Het gebied Rolde-Balloo gold eertijds als machtcentrum. Rolde was de hoofdplaats van Drenthe en het Rolderingspel. Tot ver in de 17e eeuw speelde Rolde een belangrijke, bestuurlijke rol in het landschap.
Hunnebedden
Bij Rolde liggen twee hunebedden in een speciaal aangelegd park. De hunebedden vormen een groot onderdeel van de geschiedenis van Rolde. De hunebedden liggen achter de Sint-Jacobskerk naast de begraafplaats in het centrum van Rolde.

Huis kopen Rolde

Op zoek naar een woning in de regio maar je droomwoning nog niet aan de haak kunnen slaan? Vraag onze aankoopmakelaar Wouter om advies. Door het inschakelen van een aankoopmakelaar sta je sterker tijdens het proces van het aankopen van een woning. Vooral in deze markt wil je meer zekerheid. We werken namelijk in jouw belang en zorgen voor de beste prijs en voorwaarden. Wie weet woon jij binnenkort in je droomhuis in Rolde!

Huis kopen in Rolde

Woningaanbod Rolde

Ben je benieuwd naar ons aanbod koopwoningen in Rolde? Wij hebben het overzicht alvast voor je klaargezet.

Bekijk woningaanbod Rolde

Aankoopmakelaar Rolde

Heb jij eindelijk dé woning waar je naar zocht in Rolde en ben je helemaal klaar om de volgende stap te zetten in het koopproces? Dan is dit het moment om een aankoopmakelaar in te schakelen. Onze aankoopmakelaars hebben jarenlange ervaring met aankopen van woningen in de regio.

Taxatie Rolde

Ben je nog niet zeker of je je woning wil verkopen en wil je graag eerst weten wat de waarde is van je huis? Een taxatie in Rolde bij onze makelaar kan je hier verder bij helpen! Onder andere voor het aanvragen van een hypotheek heb je een gevalideerde, betrouwbare en objectieve taxatie van jouw woning nodig. In het geval van een hypotheekaanvraag eisen geldverstrekkers dat een taxatie wordt uitgevoerd door een taxateur die bij een onafhankelijk instituut is aangesloten. Wij zijn verbonden aan het NWWI, het onafhankelijke instituut die de betrouwbaarheid van woningtaxaties waarborgt en hiermee fraude voorkomt. Vraag vandaag nog een taxatie in Rolde aan!

  • Snelle service
  • Valide rapporten
  • Goedkoopste in omgeving

Gratis waardebepaling Rolde

Ben jij benieuwd naar de waarde van jouw huis in Rolde? Onze makelaar komt graag bij je langs om jouw woning te schatten op waarde. Tijdens dit gesprek vertelt hij je graag meer over de huizenmarkt, de verkoopkansen van jouw woning en geeft hij je meer informatie over verkoopcijfers uit jouw omgeving en onze verkooptarieven. De waardebepaling is geheel gratis, je zit nergens aan vast.

Gratis waardebepaling in Rolde

Makelaar in Rolde nodig?

Onze makelaar Wouter helpt je graag verder!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust. Wouter is onze makelaar in Rolde en helpt je graag met het aankopen of verkopen van jouw woning.

Woonaccent Assen
Beilerstraat 24
9401PL Assen

Back to top

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct