Huis verkopen Rolde

Woon jij in regio Rolde en wil je jouw woning verkopen? Het is begrijpelijk dat je niet weet waar je mee moet beginnen. Woonaccent Assen begeleidt je met een reëel advies van begin tot de daadwerkelijke sleuteloverdracht. Zo wordt de verkoop van jouw huis geheid een succes. Benieuwd hoe we je verder kunnen helpen? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Wij vertellen je graag meer over onze full-service dienstverlening en kijken samen naar jouw situatie.

Wat is mijn huis waard?

De huizenprijzen zijn hoog. Er is veel vraag en weinig aanbod. Ben jij nieuwsgierig naar de waarde van jouw woning? Bereken deze dan gemakkelijk zelf online, waar je ook bent. Binnen 2 minuten heb jij het waarderapport in jouw inbox!

Wonen in Rolde

Esdrop

Rolde is een dorp in de gemeente Aa en Hunze in provincie Drenthe. Het dorp is gelegen op de Rolderrug. Het is van oorsprong een esdorp en kent verschillende brinken. Het dorp ligt op slechts 6 km van Assen.

Geschiedenis

Het gebied Rolde-Balloo gold eertijds als machtcentrum. Rolde was de hoofdplaats van Drenthe en het Rolderingspel. Tot ver in de 17e eeuw speelde Rolde een belangrijke, bestuurlijke rol in het landschap.

Hunnebedden

Bij Rolde liggen twee hunebedden in een speciaal aangelegd park. De hunebedden vormen een groot onderdeel van de geschiedenis van Rolde. De hunebedden liggen achter de Sint-Jacobskerk naast de begraafplaats in het centrum van Rolde.

Huis kopen Rolde

Op zoek naar een woning in de regio maar je droomwoning nog niet aan de haak kunnen slaan? Vraag onze aankoopmakelaar Wouter om advies. Door het inschakelen van een aankoopmakelaar sta je sterker tijdens het proces van het aankopen van een woning. Vooral in deze markt wil je meer zekerheid. We werken namelijk in jouw belang en zorgen voor de beste prijs en voorwaarden.

Ben je benieuwd naar ons aanbod koopwoningen in Rolde? Wij hebben het overzicht alvast voor je klaargezet.

Bekijk woningaanbod Rolde

Aankoopmakelaar Rolde

Heb jij eindelijk dé woning waar je naar zocht in Rolde en ben je helemaal klaar om de volgende stap te zetten in het koopproces? Dan is dit het moment om een aankoopmakelaar in te schakelen. Onze aankoopmakelaars hebben jarenlange ervaring met aankopen van woningen in de regio.

Taxatie Rolde

Ben je nog niet zeker of je je woning wil verkopen en wil je graag eerst weten wat de waarde is van je huis? Een taxatie bij onze makelaar kan je hier verder bij helpen! Onder andere voor het aanvragen van een hypotheek heb je een gevalideerde, betrouwbare en objectieve taxatie van jouw woning nodig. In het geval van een hypotheekaanvraag eisen geldverstrekkers dat een taxatie wordt uitgevoerd door een taxateur die bij een onafhankelijk instituut is aangesloten. Woonaccent Assen is verbonden aan het NWWI, het onafhankelijke instituut die de betrouwbaarheid van woningtaxaties waarborgt en hiermee fraude voorkomt.

Gratis waardebepaling Rolde

De huizenprijzen stijgen nog steeds. Ben jij benieuwd naar de waarde van jouw huis in Rolde? Onze makelaar komt graag bij je langs om jouw woning te schatten op waarde. Tijdens dit gesprek vertelt hij je graag meer over de huizenmarkt, de verkoopkansen van jouw woning en geeft hij je meer informatie over verkoopcijfers uit jouw omgeving en onze verkooptarieven. De waardebepaling is geheel gratis, je zit nergens aan vast.

Direct aanvragen

Huis aankopen of verkopen in Rolde

Onze makelaar Wouter helpt je graag verder!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust. Wouter is onze makelaar in Rolde en helpt je graag met het aankopen of verkopen van jouw woning.

Hypotheek Rolde

In de regio Rolde is ons kantoor specialist op het gebied van alle mogelijke hypotheken. Maak nu gratis een afspraak bij jouw hypotheekadviseur Rolde om specifiek voor jou de laagste rente en de beste voorwaarden te selecteren van alle grote geldverstrekkers van Nederland. Bij Financieelaccent krijg je altijd het scherpste aanbod en een advies op maat voor jouw situatie. Daarnaast streven wij naar een toekomstgericht advies zodat je te allen tijde zorgeloos kunt wonen.

Meer informatie over hypotheken

Hypotheekadviseur Rolde

Doordat zowel makelaardij als hypotheken bij Woonaccent Assen onder één dak vallen, kunnen we je ook adviseren over een eventuele aankoop en verkoop van jouw woning. Hierdoor kunnen we een scherp aanbod doen en je ontzorgen ten aanzien van het hele aan- en verkoopproces. Door deze korte lijnen kunnen we in deze hectische markt snel schakelen tussen makelaar en hypotheekadviseur en een optimaal resultaat behalen!

Advies over hypotheken in Rolde?

Onze hypotheekadviseur Diana helpt je graag verder!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust. Diana helpt je graag met het vinden van de juiste hypotheek die past bij jouw situatie.

Heb jij je droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf je in

Woonaccent Assen
Beilerstraat 24
9401PL Assen

Back to top

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct