Wij helpen jou bij de zoektocht naar jouw droomwoningDirect op de hoogte van het laatste woningaanbod?

Schrijf jezelf in voor de woonmail door het formulier hieronder in te vullen. Zodra er nieuwe woningen zijn toegevoegd aan het aanbod die voldoet aan jouw woonwensen, krijg jij hier als eerste melding van in je inbox.

Geef op het formulier aan bij de eerste stap in welke plaats(en) jouw droomhuis moet staan. Bij stap twee kun je jouw gewenste prijsklasse aangeven. Hierna kun je bij stap drie je woonwensen aangeven. Bij de laatste stap vul je je persoonlijke gegevens in. We gaan voor je aan de slag en kijken of we de perfecte match voor je kunnen vinden.

Plaatsen:
Geselecteerde plaatsen:
0 van de 50 plaatsen gekozen.
Gebieden:
Geselecteerde gebieden:
0 van de 50 gebieden gekozen.

Woonaccent Assen

Vast, laag all-in tarief
Een complete verkoopdienst met volledige service, maar wel tegen een vast, laag all-in tarief. Zo bespaar je eenvoudig duizenden euro's op je makelaarskosten.
Alles onder één dak
Als enige makelaarskantoor in Assen bieden wij hypotheekadvies aan. Financieelaccent zorgt voor een totaaladvies, voor zowel aankoop, verkoop en het afnemen van een hypotheek.
Regiospecialist
Wij zijn al twintig jaar specialist in regio Assen. Wij kennen alle ins en outs van dit gebied en weten wat er speelt. Met jarenlange ervaring staan wij voor je klaar.

Woonaccent Assen
Beilerstraat 24
9401PL Assen

Back to top

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct