Aankoopmakelaar Assen

Met een aankoopmakelaar sta je sterker
Een NVM aankoopmakelaar is als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod en vergroot jouw kansen door zijn/haar netwerk in te zetten. Hij behartigt alleen jouw belangen en weet wat de beste strategie is.
Wij helpen je jouw woonwensen te realiseren
Door middel van een persoonlijk adviesgesprek nemen we jouw situatie onder de loep. Samen kijken we naar jouw woonwensen. Iedere situatie vraagt om een persoonlijk woonplan. Wij gaan graag met je in gesprek.
Vast laag all-in tarief
Bij Woonaccent Assen weet je vooraf precies wat je betaalt. Wij werken met een vast, laag all-in tarief. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

Huis kopen Assen

Voor het eerst een woning kopen is spannend. Onze aankoopmakelaar helpt je met het vinden van een woning, gaat mee bij een bezichtiging of leest als je wilt alleen even mee met het koopcontract. Hoe jij onze aankoopservice wilt inschakelen, is afhankelijk van jouw situatie. Wij helpen je graag op maat. Van hulp bij het zoeken tot het onderhandelen of het complete aankoopproces: Wij doen het allemaal, maar stemmen onze dienstverlening af op jouw wensen.

Maak kennis met onze aankoopmakelaar

Persoonlijk advies

Net als bij de verkoop kan een huis kopen ook diverse redenen hebben. De motivatie is afhankelijk van jouw situatie. Iedere situatie vraagt om een persoonlijk woonplan. Wij gaan graag met je in gesprek. Op basis van een woonwensengesprek kunnen wij je verder helpen. Zo weet je zeker dat je een huis gaat kopen dat bij je past.

Waarom een aankoopmakelaar?

Heb jij al vaker achter het net gevist? De kans dat er een leuke woning aan jouw neus voorbij gaat is er zeker, vooral als je al een paar keer hebt misgegrepen. Wil jij meer kans van slagen? Met een aankoopmakelaar sta je sterker. Wij vertellen je graag waarom.

Aankoopmakelaar Assen e.o.

 • Onze aankoopmakelaar is als eerste op de hoogte van het woningaanbod in de regio.
 • Hij zit dicht bij het vuur: marktinformatie komt als eerste bij de makelaar binnen, net als welke woningen worden toegevoegd aan het aanbod, nog voordat deze op funda staan.
 • Hij vindt de juiste woning passend bij jouw wensen.
 • Blijft objectief tijdens bezichtigingen.
 • Zorgt voor een succesvolle onderhandeling.
 • Controleert koopcontract op rechtsgeldigheid en volledigheid.
 • Draagt zorg dat alle afspraken zijn nagekomen. Zowel voor als na de overdracht.

Onze aankoopmakelaar Assen maakt het verschil tijdens bezichtigingen. Je wordt niet gezien als een ‘zwevende koper’, die delven het onderspit als de verkoper de luxe heeft om te kiezen met wie hij verder wil voor onderhandelingen. Als je met een aankoopmakelaar binnenkomt, ben jij diegene die goed is voorbereid en niet achteraf afhaakt. De verkopende partij kiest vaak voor zekerheid.

  Ik wil gratis aankoopadvies

  Sleutel ontvangen

  Ontzorging van A tot Z

  Natuurlijk gaan wij mee naar bezichtigingen. Als jij de juiste woning hebt gevonden dan doen we er nog een stapje bij: wij gaan voor jou beoordelen of je geen kat in de zak koopt. Wat is de woning waard? Zijn er gebreken, en hoe zit het met het bestemmingsplan? Wij zoeken alles tot op de bodem voor je uit. Ben je na de tweede bezichtiging nog net zo enthousiast? Dan beginnen de onderhandelingen. Zo kijken we niet alleen naar de prijs, maar ook naar de ontbindende voorwaarden en bijzondere clausules. Wij doen dit bijna dagelijks en garanderen voor jou het best haalbare resultaat. Uiteraard hoort ook het controleren van de koopovereenkomst bij de werkzaamheden. Wij zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld, zodat jij met een gerust hart naar de notaris kan.

  Huis kopen Assen en omgeving

  Ook jouw persoonlijke situatie is van invloed op de afstemming van de juiste dienst. Hoe graag wil je de woning kopen? Heb jij je eigen woning al verkocht? En heb je de financiering allemaal al geregeld? Heb je overwaarde op je eigen koophuis? Ben je afhankelijk van de financiering van de bank of kan er hoger worden geboden dan de taxatiewaarde omdat je eigen geld inbrengt? Verkopers staan tegenwoordig in een luxe positie waarbij ze kritisch kunnen kijken naar potentiële kopers. Samen kijken we naar hoe we jouw positie als koper kunnen versterken.

  Sta sterker met een aankoopmakelaar

  Wil je meer weten over onze aankoopbegeleiding? Meld je dan nu aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Vul onderstaande formulier in of bel ons gerust op 0592 - 333 888.

  Maak kennis met aankoopmakelaar Wouter

  Wouter

  Wat onze klanten vinden:

  10 Ilse van der Meulen 12 jul. 2024

  Taxatierapport nodig? Laat dit vooral door Woonaccent Assen doen. Zeer professioneel, een open communicatie zodat je meteen weet waar je aan toe bent en dit alles tegen een schappelijk tarief....

  10 Ruben Bosga 12 jul. 2024

  Taxatierapport werd snel opgesteld en ontvangen.

  10 Theo Steenekamp 05 jul. 2024

  Amazing and quick service.I had a tight timeline to sort out an appraisal and received really quick feedback and assistance.Would highly recommend Woonaccent Makelaars Assen.

  8.0 Diederik hardonk 11 mei 2024

  De taxatie werd vlot ingepland en uitgevoerd. Communicatie verloopt ook vlekkeloos waardoor het gehele proces snel verloopt met voor ons een positieve afloop.

  10 Erwin de Vries 15 apr. 2024

  Snelle en professionele service!

  8.0 Michel Huisman 26 mrt. 2024

  Prettige samenwerking, snelle communicatie en de taxatierapportage is binnen een acceptabele tijd opgeleverd terwijl we tijdens het proces op de hoogte werden gehouden van de status.

  10 Max Gerrits 15 mrt. 2024

  Goede service voor een scherpe prijs. Taxateur denkt met je mee en kan snel schakelen. Zeer tevreden met de service!

  10 Jeroen Olthof 16 jan. 2024

  Snelle afspraak mogelijk en vlotte afhandeling. Rapport werd snel opgeleverd en ook achteraf nog een wijziging door laten voeren voor toch een bouwdepot was geen enkel probleem. Prijs was ook zeer...

  10 Martijn Blijswijk 03 dec. 2023

  De taxateur was kundig, snel en vriendelijk. We hebben ons rapport op korte termijn ontvangen. Positieve ervaring met Woonaccent Makelaars Assen!

  10 Christina Draaisma 26 okt. 2023

  Geweldige service. Heel snel en accuraat het taxatierapport geleverd. Absolute aanrader deze makelaar

  Woonaccent Assen
  Beilerstraat 24
  9401PL Assen

  Back to top

  Wat is mijn huis waard?

  Bereken direct