Wat kost een taxatierapport?
Bij ons slechts € 450,- incl.

Vraag hier jouw taxatierapport aan

Taxatierapport kosten

Ga jij een huis kopen? Of ga je je woning verbouwen en wil je dat door een ophoging van de hypotheek financieren? Koop je een appartement om deze te kunnen verhuren? Dan heb je een gevalideerd taxatierapport nodig om een hypotheek te krijgen. Je vraagt je dan vervolgens wellicht af wat dit vervolgens mag kosten, zoals bovenaan de pagina al vermeld werd, kan dit bij ons allemaal tegen een vast, laag tarief van € 450,-! Met onze regio taxateur ben je verzekerd van een gevalideerde taxatie van jouw woning.

Gevalideerde taxaties:

  • Gecertificeerde taxateur
  • Betrouwbaar en onafhankelijk
  • NWWI gevalideerd taxatierapport
  • Kennis van de lokale en regionale markt

En dat allemaal tegen een vast, laag tarief van € 450,-! Zo bespaar je geld, maar lever je niets in op kwaliteit!

Hoe gaat een taxatie in zijn werk?

1. Kennismaking
Laat je gegevens achter via het formulier. Onze taxateur neemt contact met je op. We bespreken je wensen, behoeften en geven ons lage tarief af.

2. Taxeren
Mogen wij jouw huis taxeren? Dan belt de taxateur met je om een afspraak in te plannen. Uiteraard alleen om een moment wanneer het jou schikt. Onze taxateur komt langs om je woning te taxateren.

3. Taxatierapport
De taxatie wordt uitgewerkt in een taxatierapport, welke wij je toesturen (digitaal). Deze kun je direct inzien en kun je afgeven bij je hypotheekverstrekker.

Veelgestelde vragen over taxaties

Nationale Hypotheekgarantie en vrijwel alle geldverstrekkers eisen een gevalideerd taxatierapport bij een financieringsaanvraag. Onafhankelijke validatie-instituten, waaronder het NWWI, zijn opgericht om geldverstrekkers, intermediairs en consumenten op uniforme wijze inzicht te geven in de wijze waarop de waarde van woningen is vastgesteld. Dit biedt betrokkenen meer zekerheid en draagt bij aan het voorkomen van taxatiefraude en -fouten.

Nee, bij een bouwkundige keuring wordt de bouwkundige staat van het huis gekeurd door een bouwkundige. Bij een taxatie wordt alleen de actuele waarde van het huis bepaald door een taxateur. De taxateur heeft een signaalfunctie als er sprake is van overduidelijke bouwkundige gebreken.

Wij werken alleen met taxateurs die bekend zijn met de plaatselijke omstandigheden. Geldverstrekkers eisen dat een taxatierapport wordt opgesteld door een taxateur die plaatselijk goed ingevoerd is en die binnen een bepaalde straal van hun vestigingsplaats mogen taxeren. Onze taxateurs taxeren nooit buiten een straal van 20 kilometer.

Heb je nog andere vragen over taxaties?

Bel of mail met onze taxateur Wouter

Onze taxateur Wouter staat voor je klaar als je een gevalideerd taxatierapport nodig hebt. Bel of mail ons gerust, we beantwoorden graag al je vragen.

Dit vinden onze klanten

8.0 Diederik hardonk 11 mei 2024

De taxatie werd vlot ingepland en uitgevoerd. Communicatie verloopt ook vlekkeloos waardoor het gehele proces snel verloopt met voor ons een positieve afloop.

10 Erwin de Vries 15 apr. 2024

Snelle en professionele service!

8.0 Michel Huisman 26 mrt. 2024

Prettige samenwerking, snelle communicatie en de taxatierapportage is binnen een acceptabele tijd opgeleverd terwijl we tijdens het proces op de hoogte werden gehouden van de status.

10 Max Gerrits 15 mrt. 2024

Goede service voor een scherpe prijs. Taxateur denkt met je mee en kan snel schakelen. Zeer tevreden met de service!

10 Jeroen Olthof 16 jan. 2024

Snelle afspraak mogelijk en vlotte afhandeling. Rapport werd snel opgeleverd en ook achteraf nog een wijziging door laten voeren voor toch een bouwdepot was geen enkel probleem. Prijs was ook zeer...

10 Martijn Blijswijk 03 dec. 2023

De taxateur was kundig, snel en vriendelijk. We hebben ons rapport op korte termijn ontvangen. Positieve ervaring met Woonaccent Makelaars Assen!

10 Christina Draaisma 26 okt. 2023

Geweldige service. Heel snel en accuraat het taxatierapport geleverd. Absolute aanrader deze makelaar

10 Franciscus Vrieling 24 okt. 2023

Snelle en Vriendelijke service. Prettige mensen om mee te werken. Taxatie verliep vlekkeloos. Vakbekwaam. Proces van taxatie online te volgen bij elke stap. Aanrader voor uw taxatie. Uitstekende...

10 Jan spoor 10 mrt. 2023

Prima taxateurs Net en correct personeel

10 Pieter Zandbergen 10 mrt. 2023

Het hele proces is duidelijk uitgelegd. Ook werd ik goed op de hoogte gehouden tijdens de verschillende stappen in het proces. Kosten waren gelijk aan wat vooraf was afgesproken.

Woonaccent Assen
Beilerstraat 24
9401PL Assen

Back to top

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct