Mijn favorieten


 

De makelaar 3 maanden op proef? Start dan nu met proefverkopen via Woonaccent Makelaars Assen

Profiteer nu van onze tijdelijke actie en krijg de makelaar 3 maanden op proef. Bij proefverkopen probeert u onze dienstverlening en verkooppakket 3 maanden GRATIS uit. Op deze manier weet u zeker dat u geen kat in de zak koopt en alleen betaalt wanneer u tevreden bent. Waarom proefverkopen?

Wouter Middel, makelaar bij Woonaccent Makelaars Assen legt het uit:


“Wij willen iedereen kennis laten maken met onze dienstverlening. Met onze jarenlange ervaring en kennis van onderhandelingen krijg jij de beste prijs voor jouw huis. Woonaccent Makelaars Assen heeft alles in huis voor de perfecte woning presentatie én wij kennen de markt door en door. Er is echter maar één manier om dit te ervaren: uitproberen!”
Zijn er dan helemaal geen kosten verbonden aan proefverkopen?
 
Wanneer u start met proefverkopen krijgt u de garantie dat u pas hoeft te betalen wanneer wij uw woning verkopen. In 3 maanden kunt u uitproberen of onze dienstverlening u bevalt. Wanneer we uw huis verkopen in deze periode betaalt u de vooraf afgesproken kosten, namelijk de courtage en de kosten van het verkooppakket. Deze kosten staan vast en worden in het kennismakingsgesprek meteen behandeld.

Als u onze samenwerking tijdens of na de proefperiode wilt stoppen betaalt u niets. Kortom, een unieke actie die het waard is om uit te proberen! 


 

Wil je meer informatie over deze actie?

Maak via onderstaand formulier een afspraak voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek informeren we jou vrijblijvend over onze dienstverlening. Je kunt ook direct jouw vraag stellen via 0592-333888.

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring