Mijn favorieten

Onze medewerkers

Woonaccent Makelaars Assen

Wouter Middel
Wouter Middel
Beëdigd makelaar / taxateur o.g.
Wouter is NVM makelaar/taxateur o.g. bij Woonaccent Makelaars Assen. Hij heeft naast zijn uitgebreide makelaarservaring een brede bouwkundige achtergrond. Wouter is eindverantwoordelijke voor de makelaardij. Een van zijn specialismen is aankoopbegeleiding.
Diana Boonstra
Diana Boonstra
Financieel Adviseur
Bij Diana kun je terecht voor hypotheek / financieel advies. Diana is eigenaresse van Financieelaccent en is specialist in het bedenken van maatwerk oplossingen voor klanten.
Pieter de Blouw
Pieter de Blouw
Beëdigd makelaar / taxateur o.g.
Pieter is meer dan 40 jaar beeidigd makelaar/taxateur en nog altijd enthousiast bezig met het vak makelen. Hij is vrijwel altijd werkzaam geweest in Assen en de regio.
De klant staat centraal, daarom is een goede begeleiding ook essentieel. Mede door zijn leeftijd en ervaring is hij een toegevoegde waarde voor het kantoor.
Anna Ruth Nambafu
Anna Ruth Nambafu
Officemanager
Anna Ruth is onze office manager. Ze heeft een HBO opleiding gevolgd en heeft veel ervaring in de diverse taken. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de interne processen en projecten. Vooral de klantgerichte benadering geeft haar veel voldoening.