Mijn favorieten

 

Waarom verkoopt u uw huis in de regio Assen?
Uw reden voor verkoop bepaalt onze aanpak

Er zijn verschillende redenen om uw huis in de regio Assen in de verkoop te zetten. De een wil graag ruimer wonen, de ander juist weer kleiner. Weer anderen verhuizen vanwege een scheiding of financiële redenen. De verkoop van uw woning wordt bepaald door uw reden. Dat is de basis van de manier waarop wij dat voor u aanpakken. Zo weet u zeker dat wij uw huis in Assen en omgeving verkopen op een manier die bij u past.

Het verkoopproces begint bij het bepalen van de waarde van uw huis. Wij geven u een gratis waardebepaling en verkoop adviesgesprek. Op basis van deze kennismaking kunt u beslissen of u verder met ons gaat.

De makelaar 3 maanden op proef?

Wanneer je nu je huis in de verkoop zet bij Woonaccent Makelaars, probeer je ons volledige dienstverlening 3 maanden gratis uit.
Dit noemen wij 'Proefverkopen'.

Bekijk in deze video hoe proefverkopen werkt: 


 


Verkoopproces Woonaccent Assen

  

 


 

Verkoop uw woning zonder risico!


Met de makelaars van Woonaccent Assen:


  Betaalt u pas nadat wij uw huis succesvol hebben verkocht;
  Geven u de kans om uw woning 3 maanden proef te verkopen;
  Zetten creatieve online marketing in;
  Kennen de markt door en door;
  Bieden een perfecte woningpresentatie.

Dit betekent géén intrekkingskosten en geen verplichtingen. U heeft alleen te maken met kosten wanneer uw huis succesvol verkocht is. Deze kosten worden voorafgaand aan de opdracht tot dienstverlening uitgebreid besproken. Hier vind u meer informatie over proefverkopen


Waar wacht u nog op? Probeer onze dienstverlening én verkooppakket nu 3 maanden GRATIS uit.
 


 Huis verkopen in assenKlikt het tussen ons?


Nodig de Woonaccent makelaar eens uit voor een kennismaking. Als ervaren NVM-makelaar kunnen we roepen dat wij als beste een huis kunnen verkopen. Uiteindelijk gaat het erom dat u een goed gevoel heeft bij uw makelaar. Wij komen daarom graag eens kennismaken! Vul het onderstaande formulier in om een vrijblijvend gesprek aan te vragen of bel ons direct op 0592-333888.

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring