Mijn favorieten

 

Uw woning (ver)huren met Woonaccent Makelaars Assen

 

Een woning huren of verhuren in Assen 

Bij ons kunt u niet alleen huren, maar ook uw huis verhuren. Wij nemen u graag het werk uit handen. Ons professionele team van makelaars staat voor u klaar om u te helpen met vragen rondom de verhuur van uw woning. Voor zowel tijdelijke verhuur als langdurige verhuur bent u bij ons aan het goede adres. Welke reden u ook hebt om uw woning in de omgeving van Assen te verhuren, wij zijn er voor u.De voordelen van verhuren via Woonaccent Makelaars Assen 

Wij hebben vijf goede redenen waarom u uw woning in Assen kunt verhuren via Woonaccent.
 

 Wij hebben gespecialiseerde makelaars voor verhuren
 Onze huurwoningen staan altijd op Funda
 Wij kennen de mensen in onze omgeving en zij kennen ons
 Wij nemen altijd een strenge screening af van huurders (NVM Woontoets)
 Na de verhuur kunnen wij het gehele beheer uit handen nemen


Op basis van deze redenen weet u zeker dat u het verhuren van uw woning in de regio Assen uit kunt besteden aan Woonaccent.

Wilt u een appartement of huis huren?     

Wij bieden diverse opties voor huren 

U kunt in de omgeving Assen ook een huis of appartement huren. Bij ons kunnen zowel particulieren als professionals huren in de omgeving van Assen. Wij zijn er voor iedereen. Ons gevarieerde aanbod bevat diverse woningen in de hele regio en in elke prijsklasse. Voor elke wens is er een keuze. Wij bieden huurwoningen aan, verhuren woningen voor u, en verzorgen het beheer. Onze Woonaccent makelaars kunnen u voorzien van een passend advies.

Zo heeft u altijd de beste opties om een woning te huren in Assen. Kijk rond op onze website, laat u inspireren en neem contact met ons op als u meer informatie wenst over huren in Assen.