Mijn favorieten

 

Direct hypotheekadvies nodig? 

Kom langs bij Financieelaccent voor een gratis adviesgesprek. 

In de regio Assen is ons kantoor specialist op het gebied van alle mogelijke hypotheken. Maak nu gratis een afspraak om specifiek voor u de laagste rente en de beste voorwaarden te selecteren van alle grote geldverstrekkers van Nederland.

Bij Financieelaccent Assen krijgt u altijd het scherpste aanbod en een advies op maat voor uw situatie. Daarnaast streven wij naar een toekomstgericht advies zodat u te allen tijde zorgeloos kunt wonen.

Door een unieke samenwerking met Woonaccent Makelaars Assen kunnen we u ook adviseren over een eventuele aankoop en verkoop van uw woning. Hierdoor kunnen we een scherp aanbod doen en u ontzorgen ten aanzien van het hele aan- en verkoopproces en heeft u alles onder 1 dak. Door deze korte lijnen kunnen we in deze hectische markt snel schakelen tussen makelaar en hypotheekadviseur en een optimaal resultaat voor u behalen.

Vraag nu een vrijblijvend gesprek aan met 1 van onze hypotheekadviseurs.

 

Online hypotheekdossier

 

Wilt u goed voorbereid het gesprek met de hypotheekadviseur van Financieelaccent in gaan? Dan is ons hypotheekdossier iets voor u! Bereken, voordat u uw afspraak heeft, alvast wat u maximaal kunt lenen en dus of u uw droomhuis zou kunnen financieren. Ook kunt u alvast een eigen account en dossier aanmaken, zodat u in een later stadium van de hypotheekaanvraag makkelijk kunt volgen hoe ver het staat met de hypotheek en welke stukken u nog moet aanleveren.