Hypotheekadviseur Assen

Hypotheekdossier
Bereken, voordat je een afspraak hebt, alvast wat je maximaal kunt lenen en dus of je jouw droomhuis zou kunnen financieren.
Advies op maat
Voor een duidelijk verhaal over hypotheken. Wij nemen jouw persoonlijke situatie, woonwensen en toekomstplannen als startpunt.
Vrijblijvend adviesgesprek
Het adviesgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Zo kom je veel te weten over je financiële mogelijkheden en knelpunten.

Hypotheekadvies in Assen

In de regio Assen is ons kantoor specialist op het gebied van alle mogelijke hypotheken. Maak nu gratis een afspraak bij jouw hypotheekadviseur Assen om specifiek voor jou de laagste rente en de beste voorwaarden te selecteren van alle grote geldverstrekkers van Nederland. Bij Financieelaccent krijg je altijd het scherpste aanbod en een advies op maat voor jouw situatie. Daarnaast streven wij naar een toekomstgericht advies zodat je te allen tijde zorgeloos kunt wonen.

Hypotheekadviseur in Assen

 • Je betaalt een vaste, lage all-in prijs incl. opstart- en promotiekosten.
 • Geen intrekkingskosten.
 • Je betaalt pas nadat wij je huis hebben verkocht.
 • Korte lijnen, alle medewerkers zijn op de hoogte van jouw traject.

Snel schakelen, een must

De snelle schakel tussen makelaardij en hypotheek is enorm belangrijk is de huidige markt. Doordat zowel makelaardij als hypotheken bij Woonaccent Assen onder één dak vallen, kunnen we je ook adviseren over een eventuele aankoop en verkoop van jouw woning. Hierdoor kunnen we een scherp aanbod doen en je ontzorgen ten aanzien van het hele aan- en verkoopproces. Door deze korte lijnen kunnen we in deze hectische markt snel schakelen tussen makelaar en hypotheekadviseur en een optimaal resultaat behalen!

Gratis adviesgesprek aanvragen

Wat mag je verwachten van ons hypotheekadvies?

Bij het hypotheekadvies van Financieelaccent krijg je een berekening van de maximale hypotheek die je kunt krijgen. Ook adviseren wij je over de gewenste maximale maandlasten. Bij jouw hypotheekadviseur in Assen kun je ervan uitgaan dat je een heldere uitleg krijgt over de verschillende hypotheekvormen. Verder kun je het volgende van ons verwachten:

 • Berekening van je hypotheekrenteaftrek
 • Samenstelling van je risicoprofiel
 • Selectie van de best passende hypotheken
 • Selectie van aanbieders met de laagste rente
 • Inventarisatie van kans op Nationale Hypotheekgarantie of starterslening
 • Deskundig advies over afdekken van risico's rond je hypotheek, zoals arbeidsongeschiktheid en overlijden
 • Volledige begeleiding van het gehele proces van offerte tot aanvraag
 • Doorlopend inzicht in je financiële situatie met je hypotheekdossier

Onafhankelijk hypotheekadvies Assen

Met ons hypotheekadvies weet je waar je aan begint als je misschien wel de grootste financiële verplichting in jouw leven aangaat. We kijken altijd eerst naar wat jouw persoonlijke en financiële situatie is. Wat zijn je wensen en wat zijn je doelen? Wij helpen je met een oplossing om je woonwensen zo goed mogelijk te realiseren. Als je jouw woonwens hebt vervuld wil je uiteraard ook dat je in verschillende scenario’s (arbeidsongeschiktheid, overlijden, werkloosheid en pensioen) bent beschermd. Daarom krijg je deskundig advies over het afdekken van risico's rond jouw hypotheek. Kortom, met het hypotheekadvies Financieelaccent weet je waar je aan toe bent.

Hypotheekadvies Assen aanvragen

Diana

Woonaccent Assen
Beilerstraat 24
9401PL Assen

Back to top

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct